Повезане вести

Живео сам у трошној кући: Први комшија притекао у помоћ, али мушкарцу (70) није било спаса

Живео сам у трошној кући: Први комшија притекао у помоћ, али мушкарцу (70) није било спаса

Блиц 12.02.2021
Седамдесетогодишњу мушкарац страдао је вечерас у пожару у Виноградској улици на Новом Београду. Први комшија је, каже, осетио дим, а када је изашао из куће, видео је да гори дом његовог суседа. - Одмах сам позвао ватрогасце и… »
Пожар на Новом Београду: Ватрена стихија захватила кућу, једна особа страдала

Пожар на Новом Београду: Ватрена стихија захватила кућу, једна особа страдала

Вечерње новости 12.02.2021
НА Новом Београду, у Виноградској улици, вечерас је избио пожар. Према нашим сазнањима, ватрена стихија избила је у кући, страдала је једна особа. Данас је и у Новом Саду велики пожар захватио магацине у Партизанској улици… »
Ватра гутала на минусу: У Србији данас три велика пожара, гореле куће и магацин (видео)

Ватра гутала на минусу: У Србији данас три велика пожара, гореле куће и магацин (видео)

У ПАРТИЗАНСКОЈ улици у Новом Саду, иза некадашње дискотеке "Контраст", вечерас нешто после 18 сати је избио пожар, у чијем је гашењу учествовао велики број ватрогасаца. На терену су биле и екипе Службе хитне помоћи, али засад… »
Још увек букти пожар у Новом Саду: Гашење би могло да траје до јутра, ватрогасци се лавовски боре (фото/видео)

Још увек букти пожар у Новом Саду: Гашење би могло да траје до јутра, ватрогасци се лавовски боре (фото/видео)

У ПАРТИЗАНСКОЈ улици у Новом Саду, иза некадашње дискотеке “Контраст”, данас нешто после 18 сати је избио велики пожар, у чијем је гашењу учествовао велико број ватрогасаца. На терену су биле и екипе Службе хитне помоћи, а… »
Пожар који је завио Србију у црно: Букти ватра у Новом Саду, само пар метара од дискотеке у којој се угушило шесторо младих

Пожар који је завио Србију у црно: Букти ватра у Новом Саду, само пар метара од дискотеке у којој се угушило шесторо младих

ВЕЛИКИ пожар избио је вечерас на углу Кисачке и Партизанске улице у Новом Саду, где се, према првим сазнањима, налази магацин тепиха и ламината. За сада, буктињу гаси више од пет ватргосних возила. Подсетимо, пре девет година… »

Вести дана »