Povezane vesti
Veliki skandal u srpskom fudbalu! Poznati trener vikao sudiji: "Daj mi crveni ako imaš j*ja", i nije ga dobio!
Sportal blic 13.02.2021
Fudbaleri lučanske Mladosti i surduličkog Radnika odigrali su nerešeno 2:2 u meču 21. kola Superlige, čime mogu biti daleko zadovoljniji igrači domaćeg tima jer su do boda stigli tek u 91. minutu. Spasilac je bio Šatara, a osim njega, gol za Lučane dao… »
Dobili smo najbizarniji autogol sezone! Svi pričaju o kiksu golmana Napretka, ni sam ne zna kako mu je ovo uspelo /video/
Sportal blic 13.02.2021
Fudbaleri remizirali su u Kruševcu sa (1:1) u okviru 21. kola Superlige Srbije. Utakmicu je obeležio gotovo neverovatan autogol golmana domaćeg tima, , kojim je Javor stigao do vođstva. Igrao se 11. minut, kada se posle jednog centaršuta sa leve strane… »
Vesti dana »

(VIDEO) Parizer, sapun i čuvena dva jajeta - šta je još u paketu za pritvorenika Tomislava Momirovića
N1 Info pre 2 satajoš 79 povezanih

Hit komentar Blagojevića posle pobede u nadoknadi: "Kako kaže grafit, lepa si kao gol u 90. minutu..."
Telegraf pre 24 satajoš 37 povezanih

Grci otkrivaju: Đoković zbog sukoba sa Vučićem uz pomoć Panatinaikosa seli turnir iz Beograda
Pravda pre 2 satajoš 11 povezanih

Skandal u Humskoj, sa razglasa puštena Zvezdina pesma - Partizan: Sabotaža, sledi raskid i tužba (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 33 povezane