Povezane vesti
Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Kurir 15.02.2021
Pregled najvažnijih vesti za petak, 12. februar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: VUČIĆ: Nisam siguran da sam ja bio meta, nikada neću nositi pancir na teritoriji Srbije! Nikada neću nositi pancir na teritoriji Srbije, šta god da bude… »
Pancir nikada neću nositi u Srbiji: Predsednik Vučić otkrio - Nisam siguran da sam bio meta na otvaranju spomenika Stefanu…
Večernje novosti 14.02.2021
NIKADA neću nositi pancir na teritoriji Srbije, šta god da bude, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom upozorenja službi da je bio meta na nedavnom otvaranju spomenika Stefanu Nemanji. - Nisam siguran da sam ja bio meta - rekao je… »
Vesti dana »
Jokić pomera granice: Srbin stigao Hakima i uradio nešto što nije viđeno 52 godine!
Hot sport pre 26 minutajoš 51 povezana
Bukti rat na Bliskom istoku: Iranski projektili pogodili naftna polja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima
Večernje novosti pre 7 minutajoš 22 povezane
Iran nudi primirje u 10 tačaka: Evo šta traže da bi otvorili Ormuski moreuz
Večernje novosti pre 47 minutajoš 18 povezanih
Stiže hladan talas sa Jadrana, vikend donosi sneg: Meteorolozi upozoravaju - čekaju nas oluje, pljuskovi, mraz...
Mondo pre 51 minutajoš 19 povezanih
Posada Artemisa II završila putovanje oko Meseca: "Veći deo površine je smeđe boje sa neobičnim zelenim nijansama"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih