Povezane vesti
‘Možeš da me naučiš, da se oporavim za dva dana?’: Kirjosova škola, sada je i dubl partner Australijanca opleo po Novaku…
Hot sport 15.02.2021
Poslednjih dana se dosta govori o Novakovoj povredi. Nakon Nika Kirjosa koji je ismevao Đokovića, sada je o prvom teniseru sveta govorio i Tanasi Kokinakis, njegov dubl parnter. Iako im na terenu ne ide, pošto su već završili učešće na Australijan openu… »
Ovo polako prelazi u ludilo: "Oporaviti se od takve povrede mišića za dva dana? Novače, nauči me!"
Večernje novosti 15.02.2021
AUSTRALIJSKI teniser Tanasi Kokinakis nastavio je tamo gde je njegov najbolji prijatelj Nik Kirjos stao. Dubl partner Nika Kirjosa začudio se kako se Novak Đoković tako brzo oporavio. "Oporaviti se od takve povrede mišića za dva dana? Novače, nauči me!"… »
Vesti dana »
Lokalizovan požar u Centru za reciklažu i otkup otpada u Kraljevu
Glas Šumadije pre 7 satijoš 32 povezane
Aleksandra Rakića savladale emocije: "Ja sam sa Balkana, u sarmi ima supermoći"
Mondo pre 2 satajoš 87 povezanih
Brat i sestra ostavili dva oproštajna pisma pre horora u stanu na Bežanijskoj kosi! Zajedno isplanirali krvoproliće, pa otišli u smrt - novi detalji
Kurir pre 5 satijoš 24 povezane
"U hladu će biti 40 stepeni": Meteorolog Čubrilo otkrio kada se završava toplotni talas
Mondo pre 8 satijoš 36 povezanih
I večernjom komemorativnom šetnjom i polaganjem cveća obeležen 21 mesec od pogibije 16 ljudi pod nadstrešnicom
NoviSad.com pre 3 satajoš 21 povezana