Povezane vesti
Plašio se zaraze koronom: Vodeći američki epidemiolog otkrio - osećao sam se nelagodno kada sam išao u Belu kuću!
Večernje novosti 16.02.2021
Vodeći američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči otkrio je da se osećao nelagodno kada je išao u Belu kuću u trenutku kada je krajem prošle godine mnogo ljudi u rezidenciji američkog predsednika bilo zaraženo korona virusom. Fauči koji ima 80… »
Fauči: Osećao sam se nelagodno kada sam išao u Belu kuću
Nova 16.02.2021
Vodeći američki stručnjak za zarazne bolesti Entoni Fauči otkrio je da se osećao nelagodno kada je išao u Belu kuću u trenutku kada je krajem prošle godine mnogo ljudi u rezidenciji američkog predsednika bilo zaraženo koronavirusom. Fauči koji ima 80… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Napadi Kijeva na rusku teritoriju; Bukurešt: Ne šaljemo trupe u Ukrajinu
RTV pre 8 minutajoš 2 povezane
Iran pred Savetom bezbednosti UN zbog širenja nuklearnog oružja; Teheran spreman za intezivnije sukobe
RTS pre 28 minutajoš 1 povezana
Veoma toplo na jugu i istoku Srbije, od subote pad temperature, u Vojvodini moguća slaba i kratkotrajna kiša
RTV pre 6 satijoš 5 povezanih
Tramp morao da čeka da poprave predsednički avion koji je iznenada imao neobičan problem
Beta pre 6 satijoš 2 povezane
Finska ogradila deo granice s Rusijom: Završena izgradnja 200 kilometara ograde
Kurir pre 5 satijoš 1 povezana