Povezane vesti

Oglasio se Siniša Kulić nakon što je Marija hospitalizovana! Miljanin otac van sebe zbog ženinog zdravstvenog stanja!

Oglasio se Siniša Kulić nakon što je Marija hospitalizovana! Miljanin otac van sebe zbog ženinog zdravstvenog stanja!

Kurir 16.02.2021
Marija Kulić danas je hospitalizovana navodno zbog stresa koji proživljava u rijalitiju sa ćerkom Miljanom Kulić. Ona se oglasila izu bolnice i otkrila da je morala da dobije terapiju jer joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Tim povodom oglasio se… »
Marija hitno primljena u bolnicu! Kulićka doživela stres zbog Miljaninog ponašanja u rijalitiju, otkrila u kakvom je stanju!

Marija hitno primljena u bolnicu! Kulićka doživela stres zbog Miljaninog ponašanja u rijalitiju, otkrila u kakvom je stanju!

Kurir 16.02.2021
Nakon što se za medije oglasila porodica rijaliti učesnika Danijela Višića, koji je nedavno ušao u vezu sa Miljanom Kulić, oglasila se i Miljanina majka Marija Kulić. - Apsolutno me ne interesuje ništa što se toga tiče. Ostajem bez ikakvog komentara što… »
Marija Kulić hitno primljena u bolnicu: Jeca na sav glas: "Zbog Miljane mi se sve ovo desilo"

Marija Kulić hitno primljena u bolnicu: Jeca na sav glas: "Zbog Miljane mi se sve ovo desilo"

Blic 16.02.2021
Marija Kulić, rijaliti igrač, skoro dve nedelje vreme provodi van „Zadruge“, jer kako kaže potrebno je da se zdravstveno oporavi. Danas je hitno primljena u bolnicu, gde joj se stanje pogoršalo usled stresa koji je doživela. - Primila sam sedam infuzija… »

Vesti dana »