Povezane vesti
Nema mi života, dok njega ne uhapse: Polomio mi je rebra, gasio cigarete po telu! Strašna ispovest žene koju je mučio…
Kurir 19.02.2021
Žrtva odbeglog zlostavljača Libijca Ganomeha Gazvana otkrila je jezive detalje maltretiranja, iz decembra prošle godine, kada ju je na Igmanu brutalno zlostavljao iz ljubomore, skinuvši je golu na surovoj zimi. Kako javlja Avaz, Gazvan se navodno… »
"Slikao me je golu na snegu, tukao i gasio cigare po meni, ali to nije sve"
Alo 19.02.2021
Terao me da šmrčem spid da bi mogao da me ucenjuje da ću izgubiti dete, a pre ovog zlostavljanja Gazvana sam poznavala samo mesec dana, kaže žrtva. U ispovijesti za „Avaz“ žrtva odbeglog zlostavljača Libijca Ganomeha Gazvana (Ghanomeh) otkrila… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu zbog ukidanja pritvora optuženima za napad na studente
Insajder pre 55 minutajoš 34 povezane

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 3 satajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 15 povezanih

Predsednica Pokrajinske vlade i ministar prosvete održali sastanak u Banovini, studenti u blokadi ispred pravili buku
RTV pre 40 minutajoš 63 povezane