Povezane vesti

Saglasni: "Oštrije sankcije protiv najbližih Putinovih intimusa"

B92 pre 8 dana
Ministri spoljnih dela članica EU usaglasili su nove sankcije protiv Rusije zbog tretmana opozicionara Alekseja Navaljnog, piše "Dojče vele". Mere pogađaju četvoricu visokih službenika. Za oštrije sankcije nema volje. "Postoje sankcije koje se… »

Šamar Rusiji od EU: Borelj najavljuje nove sankcije zbog Navaljnog: Moskva sve dalja od Evrope

Blic pre 8 dana
Minsitri spoljnih poslova EU dogovorili su se da uvedu restriktivne mere protiv odgovornih za hapšenje ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog. Šef diplomatije EU Đuzep Borelj kaže da će on predstaviti konkretan predlog sankcija za koji očekuje… »

Moskva: Propustili ste priliku

B92 pre 8 dana
Moskva -- Rusko ministarstvo spoljnih poslova poručilo da su nove najavljene sankcije Evropske unije protiv Rusije nezakonite i da izazivaju razočaranje u Moskvi. Ministri spoljnih poslova EU saglasili su se ranije juče da Brisel uvede sankcije… »

Moskva: Najava novih sankcija EU Rusiji zbog Navaljnog su nezakonite i korak ka pogoršanju odnosa!

Kurir pre 8 dana
Rusko ministarstvo spoljnih poslova poručilo je sinoć da su nove najavljene sankcije Evropske unije protiv Rusije nezakonite i da izazivaju razočaranje u Moskvi. Ministri spoljnih poslova EU saglasili su se ranije juče da Brisel uvede sankcije… »

EU uvodi sankcije pojedincima odgovornim za slučaj Navaljni

Al Jazeera pre 8 dana
Rusko ministarstvo vanjskih poslova poručilo je da su nove najavljene sankcije Evropske unije protiv Rusije nezakonite i da izazivaju razočaranje u Moskvi. Rusko ministarstvo vanjskih poslova poručilo je da su nove najavljene sankcije Evropske unije… »

EU će zbog puča sankcionisati vojni vrh u Mijanmaru

Al Jazeera pre 8 dana
Sankcije su protiv ekonomskih i finansijskih interesa vojnih zapovjednika jer su oni vlasnici preduzeća u zemlji, rekao je Josep Borrell. Evropska unija odlučila je uvesti sankcije vojnom vrhu odgovornom za puč u Mijanmaru, rekao je visoki predstavnik… »

Nove sankcije Rusiji, kritičari kažu da je moralo oštrije

Dojče vele pre 8 dana
Ministri spoljnih dela članica EU usaglasili su nove sankcije protiv Rusije zbog tretmana opozicionara Alekseja Navaljnog. Mere pogađaju četvoricu visokih službenika. Za oštrije sankcije nema volje. „Postoje sankcije koje se razrezuju jednostavno… »

Ministri EU: Sankcije Rusiji zbog Navaljnog, ali i saradnja gde ima interesa

Danas pre 8 dana
Rusija se usmerava ka autoritarnoj državi i želi sukobljavanje sa EU zbog hapšenja opozicionara Alekseja Navaljnog, a Evropska unija odlučila je da zavede sankcije ruskim zvaničnicima koji su odgovorni za represiju prema Navaljnom, izjavio je danas… »

Rusija izrazila razočarenje zbog odluke EU o uvođenju novih sankcija

Danas pre 8 dana
Rusko Ministarstvo spoljnih poslova izrazilo je večeras razočaranje zbog odluke Evropske unije (EU) da uvede sankcije ruskim zvaničnicima odgovornim za tretman prema zatvorenom opozicionaru Alekseju Navaljnom i prema njegovim pristalicama… »

Vesti dana »