Povezane vesti

Sutra Krizni štab; Gojković: Razmatra se ponovno zatvaranje škola

RTV pre 7 dana
BEOGRAD - Sednica Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona zakazana je za sutra i na njoj će se razmatrati trenutna epidemiološka situacija u zemlji. Broj novozaraženih, koji je juče dostigao skoro 3.000, ne uliva optimizam da će biti popuštanja… »

Zoran Gojković: Epidemiološka situacija u Srbiji zabrinjavajuća, broj obolelih raste danima

Novi magazin pre 7 dana
Epidemiološka situacija u Srbiji je zabrinjavajuća, izjavio je večeras pokrajinski sekretar za zdravstvo i član Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije, Zoran Gojković. Naveo je da "već četiri-pet dana konstantno traje povećanje broja… »

Brojke rastu, u sredu Krizni štab - na stolu dva scenarija

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona zakazana je za sutra i na njoj će se razmatrati trenutna epidemiološka situacija u zemlji. Broj novozaraženih, koji je juče dostigao skoro 3.000, ne uliva optimizam da će biti popuštanja… »

Dr Tiodorović otkriva svoj stav za Kurir: Kafane da se zatvore u kritičnim mestima, a u celoj Srbiji skraćenje rada do 18…

Kurir pre 8 dana
BEOGRAD - Prof. dr Branislav Tiodorović, član kriznog štaba za borbu protiv korone, kaže za Kurir da je njegov stav da treba zatvoriti ugostiteljske objekte u mestima gde je ogroman broj zaraženih, poput Arilja i Vranja. A ako broj zaraženh ne bude… »

Za vikende posebne mere?! Tiodorović uoči sednice Kriznog štaba - pored novog radnog vremena, na stolu još jedna opcija!

Mondo pre 8 dana
U slučaju da broj zaraženih nastavi da raste, ograničavanje radnog vremena ugostitelja i tržnih centara biće verovatno za početak do 18 sati. U slučaju da broj zaraženih nastavi da raste, ograničavanje radnog vremena ugostitelja i tržnih centara… »

Za sada bez vanredne situacije u Arilju, štab ponovo u sredu

RTV pre 8 dana
ARILJE - Štab za vanredne situacije u Arilju doneo je odluku da za sada ne proglasi vanrednu situaciju u toj opštini, iako je ta mogućnost razmatrana zbog povećanja broja obolelih od korone u poslednjih nedelju dana. Predsednik opštine Predrag Maslar… »

Arilje: Za sada bez vanredne situacije, štab ponovo u sredu

Dnevnik pre 8 dana
ARILjE: Štab za vanredne situacije u Arilju doneo je odluku da za sada ne proglasi vanrednu situaciju u toj opštini, iako je ta mogućnost razmatrana zbog povećanja broja obolelih od korone u poslednjih nedelju dana. Predsednik opštine Predrag Maslar… »

Doktorka Milojević otkriva: Posle revakcinacije ne možemo da skinemo maske, a za to postoji veoma važan razlog

Kurir pre 8 dana
Direktorka službe za bolničku epidemiologiju Kliničkog centra Srbije prim. dr spec. Vesna Milojević očekuje da se i u narednim danima povećava broj zaraženih i upozorava da nije vreme za opuštanje i skidanje maski. - Skoro godinu dana se borimo sa… »

Na ivici smo da gorimo kao u novembru: Sve više dece zaraženo koronom, dr Zdravković kaže da zaboravimo na proleće, a…

Kurir pre 8 dana
Broj novoobolelih od korone u Srbiji raste već dve nedelje, epidemiolozi upozoravaju da se glavni udar može očekivati ove nedelje, a posebno zabrinjava sve veći broj zaražene dece. Situacija je ozbiljna, ali moramo da sačekamo šta će se desiti ove… »

"Vrlo je alarmantno": Sve više dece zaraženo korona virusom, dr Marija Zdravković: Na ivici smo da gorimo kao u novembru

Blic pre 8 dana
Broj novoobolelih od korone u Srbiji raste već dve nedelje, epidemiolozi upozoravaju da se glavni udar može očekivati ove nedelje, a posebno zabrinjava sve veći broj zaražene dece! Broj novoobolelih od korone u Srbiji raste već dve nedelje… »

„Sve više dece zaraženo koronom“ – Dr Zdravković: Na ivici smo da gorimo kao u novembru

Večernje novosti pre 8 dana
BROJ novoobolelih od korone u Srbiji raste već dve nedelje, epidemiolozi upozoravaju da se glavni udar može očekivati ove nedelje, a posebno zabrinjava sve veći broj zaražene dece! Situacija je ozbiljna, ali moramo da sačekamo šta će se desiti ove… »

Da li će nas korona žurke skupo koštati? Sutra zaseda Krizni štab, na stolu 2 teme, pooštravanje mera sve izvesnije

Kurir pre 8 dana
Nova sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, kao i eventualno pooštravanje mera biće održana sutra u 8 sati. Poslednjih dana u našoj zemlji beleži se porast broja… »

Dr Ilić: Mere moraju biti pooštrene, ne igrajmo se epidemije

Nova pre 8 dana
Epidemiološke mere nisu promenjene, vakcinisanih je iz dana u dan sve više, ipak i broj novozaraženih koronavirusom svakodnevno skače. U čemu je problem, postoji li rešenje ili će ono samo od sebe doći, u jutarnjem programu “Probudi se” govori… »

Utorak, dan kada sa strepnjom čekamo korona brojke: Situacija je alarmantna, to potvrđuju 4 ključna parametra - na koliko…

Blic pre 8 dana
Broj zaraženih korona virusom u Srbiji raste iz dana u dan, epidemiolozi novi udar očekuju već ove nedelje, a tome u prilog idu i trenutni podaci - posle nekoliko dana sa oko 2.500 novozaraženih, juče smo došli do skoro 3.000, a projekcije su da… »

Mi smo upozoravali, ali... Dr Kon govorio o pogoršanju epidemiološke situacije, a evo koje se dodatne mere razmatraju

Pravda pre 8 dana
Član Kriznog štaba Predrag Kon kaže da je pogoršanje epidemiološke situacije počelo krajem januara, ali da je sada još vidljivije. - Mi smo sve upozoravali, rekli smo da je rizik produženi vikend, boravak na raznim zimovanjima, da treba da se… »

Prva faza pooštravanja mera: Krizni štab zaseda u sredu, kraće radno vreme lokala moguće u jednom slučaju, a evo hoće li…

Blic pre 8 dana
Korona broje u Srbiji ponovo rastu, danas smo zabeležili skoro 3.000 novozaraženih u jednom danu, situacija sve više liči na onu od novembra prošle godine kada je krenuo drastičan porast broja zaraženih, a u javnosti se ponovo "zvecka"… »

Zasedao krizni štab u Arilju: Za sada bez vanredne situacije, izvor širenja zaraze ostaje misterija

Blic pre 8 dana
Vanredna situacija u Arilju, mada je ta opcija bila na stolu članova opšinskog Kriznog štaba koji su zasedali večeras, ipak nije uvedena, ali nije isključeno da će na snazi biti od prekosutra. Sa 23 do 43 obolelih na dnevnom nivou poslednjih dana… »

Vesti dana »

Uhapšen Pazarac zbog sumnje da preprodaje heroin

RTV pre 53 minutajoš 46 povezanih

Jokić: Ismevaju me kada zakucam

B92 pre 1 satjoš 39 povezanih

Opet preko 4.000 slučajeva, preminulo 16 osoba

B92 pre 36 minutajoš 29 povezanih