Povezane vesti

Vidaković priznao posedovanje: Optužio Markovića da je diler, ovaj odgovorio da je pod pretnjom priznao

Vidaković priznao posedovanje: Optužio Markovića da je diler, ovaj odgovorio da je pod pretnjom priznao

Večernje novosti 23.02.2021
SVE što je Ilija Marković ispričao okrivljujući me da sam prodavao heroin je laž. Nisam kopao rupe po dvorištu da skrivam drogu, niti sam imao bilo kakve ključeve od garaže gde je pronađena, niti su vagice moje. Marković je zloupotrebio moje… »
Buran dan u palati pravde, glumac Vidaković Tog dana kad smo uhapšeni, krenuo sam sa Ilijom da mu za 1.500 dinara pravim…

Buran dan u palati pravde, glumac Vidaković Tog dana kad smo uhapšeni, krenuo sam sa Ilijom da mu za 1.500 dinara pravim…

Kurir 23.02.2021
Glumac je rekao da mu bivši prijatelj nije to dao kao mito nego što je trenutno bio bez novca pa je hteo da mu pomogne. BEOGRAD - Glumac Branko Vidaković i muzičar Ilija Marković, koji su zajedno uhapšeni 17. jula prošle godine pošto je policija… »
Vidaković na pretresu negirao Sve optužbe: Marković tvrdi da mu je glumac pretio, pa je zato preuzeo krivicu na sebe

Vidaković na pretresu negirao Sve optužbe: Marković tvrdi da mu je glumac pretio, pa je zato preuzeo krivicu na sebe

Večernje novosti 23.02.2021
U VIŠEM sudu u Beogradu održan je pretres glumcu Branku Vidakoviću, zbog držanja droge, kao i muzičaru Iliji Markoviću koji se tereti za prodaju heroina. Vidaković je negirao sve Markovićeve optužbe, da je on prodavao drogu, a da ga je Marković… »

Vesti dana »