Povezane vesti
Komanda američke Ratne mornarice saopštila: Bombarderi prvi put stigli u Norvešku
Večernje novosti 23.02.2021
AMERIČKI strateški bombarderi B-1B Lanser prvi put su stigli u Norvešku na vojne vežbe, saopštila je komanda američke Ratne mornarice za Evropu i Afriku. - Bombarderi Oružanih snaga SAD B-1B Lanser iz sastava 7. Bombarderskog krila, čija baza Dajes se… »
Američki strateški bombarderi se približili Rusiji: Povećana vojna aktivnost u regionu
Pravda 23.02.2021
Američki strateški bombarderi B-1B Lancer prvi put su stigli u Norvešku na vežbu, sledi iz izjave komande američkog vazduhoplovstva u Evropi i Africi. Avioni 7. eskadrile iz vazduhoplovne baze Dajs u Teksasu odleteli su u vazduhoplovnu bazu Erland u… »
Vesti dana »
[POSLEDNJA VEST] Vučić: „Srbija sa velikom stranom silom počinje proizvodnju visoko sofisticiranih dronova u Srbiji“; Da li je reč o Izraelcima?
Tango Six pre 4 satijoš 39 povezanih
Vučić: "Nismo mi prodavali NIS, već su ga oni prodavali, Srbija po prvi put u istoriji ima stabilnu valutu, penzioneri dobijaju najveće penzije."
Blic pre 25 minutajoš 28 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 25 minutajoš 63 povezane
Uzbudljivo fudbalsko popodne na ostrvu: Arsenal i Liverpul sigurni, autogol Petrovića u porazu Bornmuta od Brentforda
Kurir pre 55 minutajoš 24 povezane
Do kraja godine hladno i vetrovito, uz povremene kratkotrajne pljuskove snega
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 25 povezanih