Povezane vesti

Velika promena u javnom prevozu: Umesto Bus plusa dobićemo beogradsku karticu, funkcionisaće po principu "2 novčanika"!

Mondo 25.02.2021
Na međunarodni tender za novog partnera Grada za naplatu karata i upravljanje vozilima stigle su dve ponude. Na međunarodni tender za novog partnera Grada za naplatu karata i upravljanje vozilima stigle su dve ponude. Turski Kentkart (vlasnik Apeksa)… »

Stigle ponude: Kako će se naplaćivati prevoz u Beogradu?

B92 25.02.2021
Na javnu nabavku za izbor partnera za eksploataciju i održavanje sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom linijskom prevozu putnika u Beogradu stigle su dve ponude, rečeno je za B92.net. Reč je o konzorcijumu kompanija Bus Logic d.o.o… »

Stigle dve ponude na tenderu za naplatu karata: Obema za najmanje 0,65 odsto niži procenat od onog koji je Đilas dao "Bus…

Srbija danas 25.02.2021
Na javnu nabavku za izbor partnera za eksploataciju i održavanje sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom linijskom prevozu putnika u Beogradu stigle su dve ponude. Reč je o konzorcijumu kompanija Bus Logic d.o.o Požarevac i Penta… »

Stigle dve ponude umesto bus plusa: Ko će naplaćivati karte Beograđanima?

Telegraf 25.02.2021
Stigle dve ponude za izbor partnera za sistem naplate karata i upravljanje vozilima u javnom linijskom prevozu putnika. Na javnu nabavku za izbor partnera za eksploataciju i održavanje sistema za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom linijskom… »

"Novosti" saznaju: Stiže Beogradska kartica - evo ko će naplaćivati karte u prestonici

Večernje novosti 25.02.2021
NA međunarodni tender za novog partnera Grada za naplatu karata i upravljanje vozilima, kako "Novosti" saznaju, stigle su dve ponude. Turski Kentkart (vlasnik Apeksa) dao je manju ponudu u iznosu od 10,5 miliona sa PDV. Drugi ponuđač Bus Logic… »

Vesti dana »