Повезане вести
Вучић открио када Србија уводи ковид пасоше: Супротставио се одлуци Европе, па упозорио младе "Притисак ће бити велики..."
Србија данас 27.02.2021
Ковид пасоши газе наајвише европске вредности слободу кретања и избора. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је шокиран идејом европских лидера о увођењу ковид пасоша у Европи и то сматра срамотном и… »
Још 500.000 доза „Синофарма“ стиже у Србију 5. марта
РТК 27.02.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, гостујући на ТВ Прва, да је шокиран идејом европских лидера о увођењу ковид пасоша у Европи и да то сматра срамотном и антиевропском одлуком, ако до ње дође. Према његовој… »
"Шокиран сам увођењем ковид пасоша": Вучић о одлуци ЕУ, зашто се још није вакцинисао и када ће то дефинитиво да уради
Блиц 27.02.2021
- Ја сам донео одлуку да се не вакцинишем док не пређемо милион датих других доза вакцина, и када од тога прође 15 дана, онда ћу се вакцинисати - рекао је данас председник Србије Александар Вућић. Он је овако одговорио на питање… »
Вучић шокиран идејом о увођењу ковид пасоша: Ко сте ви да ограничите кретање некоме ко не жели или не може да прими вакцину?…
Курир 27.02.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је шокиран идејом европских лидера о увођењу ковид пасоша у Европи и да то сматра срамотном и антиевропском одлуком, ако до ње дође. Ковид пасоши, према његовим речима, газе… »
Вучић: Шокиран сам идејом увођења ковид пасоша, то је гажење европских вредности и слобода
Спутник 27.02.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је шокиран идејом званичника ЕУ да се уведу ковид пасоши за грађане. "Том одлуком газе се европске вредности и слободе: слобода кретања и слобода избора", рекао је Вучић. Вучић је… »
Вучић одбрусио ЕУ: Три пута ће да вакцинишу кучиће, мачиће и папагаје, а ми смо од њих добили - нула!
Србија данас 27.02.2021
Председник Србије шокиран идејом европских лидера о увђењу ковид пасоша. Председник Србије Александар Вучић гостовао је данас на ТВ Прва, где је открио да се још увек није вакцинисао, али је проговорио и о новом "тренду" у… »
Вести дана »
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 6 сатијош 30 повезаних
(БЛОГ) Протест у Крагујевцу, родитељи ученика Јовине сутра испред Министарства, ученици Пете од понедељка прекидају блокаду
Н1 Инфо пре 10 минутајош 26 повезаних
Пауновић појачава репрезентацију: Због папирологије није могао да игра против Енглеза!
Хот спорт пре 39 минутајош 37 повезаних
Табаковић оптужује: Делез изнео из Србије 130 милиона евра без плаћања пореза
Правда пре 3 сатајош 71 повезана