Povezane vesti

Kokeza priveden na informativni razgovor

Politika 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je danas na informativni razgovor, javljaju beogradski mediji. Kako se navodi, Kokeza je priveden na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih… »

Slaviša Kokeza odbio poligraf?

Dnevnik 28.02.2021
BEOGRAD: Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza, koji je priveden u okviru istrage kriminalne grupe Veljka Belivuka, odbio je danas poligrafsko ispitivanje, javljaju Novosti. List navodi da je Kokeza odbio da na poligrafu odgovori na… »

Vulin: Tačno da je Kokeza saslušavan četiri sata; Vučić: Ne mogu da verujem da neće na poligraf

RTV 28.02.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je tačno pisanje medija da je predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza danas bio u policiji na informativni razgovor u trajanju od četiri sata i da je odbio… »

Slaviša Kokeza pušten posle informativnog razgovora

RTS 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza pušten je posle informativnog razgovora. Beogradski elektronski mediji navode da je Kokeza priveden na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih… »

FOTO Gotovo saslušanje: Slaviša Kokeza napustio SBPOK

Nova 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, koji je danas priveden na informativni razgovor na osnovu različitih navoda koje je izneo Aleksandar Kajmaković (47), poznatiji kao Aca Bosanac, pušten je iz SBPOK-a. Kako saznajemo, saslušanje… »

Saznajemo: Slaviša Kokeza priveden na informativni razgovor

Blic 28.02.2021
Slaviša Kokeza priveden je jutros na informativni razgovor, saznaje "Blic". Prema prvim informacijama, Kokeza je pozvan na informativni razgovor na osnovu navoda beogradskog ugostitelja Aleksandra Kajmakovića poznatijeg kao Aca Bosanac koji je uhapšen… »

Kokeza bio na informativnom razgovoru u SBPOK-u oko četiri sata

N1 Info 28.02.2021
Predsednik FSS Slaviša Kokeza koji je jutros doveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije, pušten je. Kako saznajemo, Kokeza je trebalo da da izjavu u svojstvu građanina. Posle toga ispitani se ili… »

Novosti: Priveden predsednik FSS Slaviša Kokeza

Novi magazin 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza priveden je danas na informativni razgovor u policiju, preneo je portal Večernjih novosti. Navodi se da je Kokeza priveden na osnovu iskaza vlasnika više beogradskih lokala Aleksandra… »

Slaviša Kokeza priveden na informativni razgovor

Srbija danas 28.02.2021
Očekuje se da će biti zadržan najduže 4 sata. Predsednik FSS Slaviša Kokeza priveden je jutros na informativni razgovor. Prema prvim informacijama, Kokeza je pozvan na informativni razgovor na osnovu navoda Aleksandra Kajmakovića - Ace Bosanca, ali… »

Priveden Slaviša Kokeza

B92 28.02.2021
Slaviša Kokeza, predsednik FSS, priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Ace Bosanca ali i drugih operativnih saznanja, javljaju mediji. Očekuje se da će biti zadržan najduže 4 sata, javljaju "Novosti". Pratite nas na našoj… »

Priveden slaviša Kokeza: Predsednik FSS na informativnom razgovoru zbog navoda Ace Bosanca kurir TV

Kurir 28.02.2021
Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Ace Bosanca i drugih operativnih saznanja. Očekuje se da će biti zadržan najduže 4 sata u prostorijama SBPOK-a i da treba da da… »

Mediji: Priveden Slaviša Kokeza

Sputnik 28.02.2021
Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, priveden je na informativni razgovor u svojstvu građanina na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, poznatog kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja, objavili su srpski mediji… »

Mediji prenose da je Kokeza priveden na informativni razgovor

Danas 28.02.2021
Predsednik FSS Slaviša Kokeza priveden je jutros na razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije, na Makiš, prenosi više beogradskih medija. Kokeza bi trebalo da da izjavu u svojstvu građanina, te taj razgovor može da traje… »

Mediji nezvanično: Slaviša Kokeza na informativnom razgovoru u SBPOK-u

Insajder 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je danas na informativni razgovor, prenose mediji. Zvanične potvrde i saopštenja međutim i dalje nema. Kako prenosi N1, Kokeza je jutros doveden na informativni razgovor u Službu za borbu… »

Slaviša Kokeza na ispitivanju u policiji

Radio 021 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza je u policiji na informativnom razgovoru, javljaju mediji. Kokeza je, kako izveštavaju, pozvan na informativni razgovor na osnovu navoda uhapšenog beogradskog ugostitelja Aleksandra Kajmakovića… »

Priveden Slaviša Kokeza! Prvi čovek FSS-a na informativnom razgovoru!

Hot sport 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Ace Bosanca, ali i drugih operativnih saznanja. Očekuje se da će biti zadržan najduže četiri sata, prenose domaći mediji… »

Predsednik FSS Slaviša Kokeza priveden na informativni razgovor

Sportski žurnal 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je u nedelju ujutro. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor, javljaju beogradski mediji. Kako se navodi, Kokeza je priveden na osnovu… »

Šta je Aca Bosanac pričao o Slaviši Kokezi

Nova 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je danas na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića (47), poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja. Inače, Kajmaković je priveden pre… »

Kokeza 4. privođenje iz sveta sporta zbog Veljka Belivuka

Nova 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića (47), poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja. Pre nekoliko dana, u javnost je procurila… »

Priveden Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije zbog navodnih veza sa Veljom Nevoljom

Luftika 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića (47), poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja. Pre nekoliko dana, u javnost je procurila… »

Priveden Slaviša Kokeza

Nova 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je danas na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića (47), poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja. Uskoro opširnije… ***… »

Slaviša Kokeza priveden na informativni razgovor

Vesti online 28.02.2021
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priveden je danas na informativni razgovor, javljaju mediji. Kako navode, Kokeza je priveden na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih… »

Priveden Slaviša Kokeza! Predsednik FSS na informativnom razgovoru u policiji

Mondo 28.02.2021
Pozvan na informativni razgovor nakon navoda "Ace Bosanca", prenose mediji. Pozvan na informativni razgovor nakon navoda "Ace Bosanca", prenose mediji Prema saznanjima lista "Alo" i drugih medija, Slaviša Kokeza priveden je na informativni razgovor na… »

Vesti dana »