Povezane vesti
Koalicija za budućnost Nikšića u Vraćenovićima: Otvorićemo nova radna mesta, kako ljudi ne bi napuštali svoj grad (video)…
Kurir 28.02.2021
Koalicija "Za budućnost Nikšića" nastavila je pobedničku kampanju u Vraćenovićima. Funkcioner DF, Milutin Đukanović, kazao je da će Koalicija Za budućnost Nikšića raditi na otvaranju novih radnih mesta, kako ljudi ne bi napuštali svoj grad. "Mi smo na… »
Koalicija "Za budućnost Nikšića" dobila podršku iz Bileće! "Otvorićemo nova radna mesta kako ljudi ne bi napuštali svoj grad"…
Alo 28.02.2021
Koalicija "Za budućnost Nikšića" nastavila je pobedničku kampanju u Vraćenovićima. Funkcioner DF, Milutin Đukanović, kazao je da će Koalicija Za budućnost Nikšića raditi na otvaranju novih radnih mjesta, kako ljudi ne bi napuštali svoj grad. ,,Mi smo na… »
Vesti dana »

Shvatili da su preskočeni Nervoza u Briselu zbog sastanka Putina i Trampa: Hitno sazvan virtuelni samit
Večernje novosti pre 18 minutajoš 94 povezane

Izraelski napad u Gazi usmrtio pet novinara Al Džazire, uključujući Anasa al-Šarifa
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 34 povezane

Veteran Goran Mijailović pušten na slobodu: “Policajac mi je stao nogom na glavu”
Serbian News Media pre 4 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i požar u selu Čapljinac kod Niša
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 91 povezana