Povezane vesti
Koalicija za budućnost Nikšića u Vraćenovićima: Otvorićemo nova radna mesta, kako ljudi ne bi napuštali svoj grad (video)…
Kurir 28.02.2021
Koalicija "Za budućnost Nikšića" nastavila je pobedničku kampanju u Vraćenovićima. Funkcioner DF, Milutin Đukanović, kazao je da će Koalicija Za budućnost Nikšića raditi na otvaranju novih radnih mesta, kako ljudi ne bi napuštali svoj grad. "Mi smo na… »
Koalicija "Za budućnost Nikšića" dobila podršku iz Bileće! "Otvorićemo nova radna mesta kako ljudi ne bi napuštali svoj grad"…
Alo 28.02.2021
Koalicija "Za budućnost Nikšića" nastavila je pobedničku kampanju u Vraćenovićima. Funkcioner DF, Milutin Đukanović, kazao je da će Koalicija Za budućnost Nikšića raditi na otvaranju novih radnih mjesta, kako ljudi ne bi napuštali svoj grad. ,,Mi smo na… »
Vesti dana »
UŽIVO Zborovi u Beogradskom maršu: Šetnja gradom duga 39 kilometara, kolona stigla u Borču
Danas pre 19 minutajoš 6 povezanih
"Nikad nije bilo ovako, srce mi je lupalo" Stanovnici Teherana u strahu, bombe padaju svuda! Amerika sprema desant? Hamas poslao čudnu poruku Iranu! (video)
Kurir pre 18 minutajoš 41 povezana
EU pozdravila potez Kosova da prizna lične karte i uvede olakšice za kosovske Srbe
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 25 povezanih
Sutra se očekuje uglavnom pretežno sunčano i toplo vreme: U ovim delovima Srbije očekujte kišu!
Telegraf pre 13 minutajoš 26 povezanih
Petković: Izbegli smo najcrnji scenario zatvaranja srpskih institucija na KiM
Euronews pre 19 minutajoš 15 povezanih