Повезане вести
Вучић најавио градњу нове ковид болнице у Новом Саду, Вучевић очекује да после епидемије то буде Градска болница
Радио 021 02.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да би у околини Новог Сада требало да се гради трећа ковид болница, након оних које су саграђене у Батајници и Крушевцу. Председник није давао детаљније информације о локацији… »
Вучић о враћању ванредног стања и полицијског часа: "Не мислим да смо близу тога"
Телеграф 02.03.2021
Предлози о новом увођењу полицијског часа изнети су јуче. Дан након што је Кризни штаб саопштио да је предложио да се у Србији поново уведе полицијски час, како би се обуздало ширење корона вируса, председник Србије, Александар… »
Четири варијанте за закључавање Србије: Медицински део штаба тражи полицијски час и тотални "локдаун", али то није једина…
Блиц 02.03.2021
Медицински део Кризног штаба децидирано тражи увођење полицијског часа и(ли) ванредног стања, економисти и политичари су редом против, а коначна одлука о новим мерама пашће у четвртак или петак! Десет месеци након… »
Весић: Београд ће увек гласати против полицијског часа
Нова 02.03.2021
Заменик градоначелника Горан Весић изјавио је данас да ће Град Београд ће на седници Кризног штаба увек гласати против било каквих нових рестрикција па и мере увођења полицијског часа јер такве мере нису предлагане ни у новембру… »
Предлог за увођење новог ванредног стања поделио Кризни штаб Србије
Слободна Европа 02.03.2021
Док се у Србији већ данима региструје више од три хиљаде новозаражених вирусом корона на дневном нивоу, предлог о увођењу новог ванредног стања и полицијског часа направио је јасну поделу на медицински и немедицински део… »
Вучић: Не мислим да смо близу ванредног стања, али потребна је дисциплина
Глас Зајечара 02.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не мисли да је земља близу ванредног стања због ширења пандемије корона вируса, али да је потребно да сви буду дисциплинованији. „Али да ја не нагађам, Влада ће да… »
САРАЈЕВО: Вучић сматра да нисмо близу ванредног стања, најавио изградњу ковид болнице "око подручја Новог Сада"
Мој Нови Сад 02.03.2021
Председник изјавио данас у Сарајеву да не верује да је Србија близу ванредног стања. Александар Вучић је рекао да је јутрос у осам добио податке о броју заражених, али да му то није репрезентативан узорак. – Ја не могу да… »
Вучић: Не мислим да смо близу ванредног стања, али потребна је дисциплина
Данас 02.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не мисли да је земља близу ванредног стања због ширења пандемије корона вируса, али да је потребно да сви буду дисциплинованији. „Али да ја не нагађам, Влада ће да… »
Вучић: Србија није близу ванредног стања
Нова 02.03.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас у Сарајеву да мисли да нисмо близу ванредног стања, које су захтевали чланови медицинског дела Кризног штаба. “Не мислим да смо близу ванредног стања. Добио са податке јутрос у… »
Вучић: Србија није ни близу ванредног стања
Радио 021 02.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не мисли да је Србија близу ванредног стања и да ће замолити Владу Србије да се изгради још једна ковид болница на северу Србије, у околини Новог Сада. "Да ја не нагађам… »
Вучић о увођењу ванредног стања у Србији, најавио и изградњу још једне ковид болнице
Блиц 02.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не мисли да је Србија близу увођења ванредног стања. - Добио сам нове податке јутрос у 8х, али не могу да их поделим, и ти подаци нису репрезантивни, тек оно након 10х. Оно… »
Вучић: Не мислим да смо близу ванредног стања
ИндексОнлине 02.03.2021
САРАЈЕВО – Не мислим да смо близу ванредног стања у Србији, рекао је данас председник Србије Александар Вучић, али је истакао да су лекари у праву и да сви морају да буду много дисциплинованији. Он је на аеродрому у Сарајеву на… »
Нисмо близу ванредног стања, али потребно више дисциплине
Дневник 02.03.2021
САРАЈЕВО: Не мислим да смо близу ванредног стања у Србији, рекао је данас председник Србије Александар Вучић, али је истакао да су лекари у праву и да сви морају да буду много дисциплинованији. Он је на аеродрому у Сарајеву на… »
Вучић: Не мислим да смо близу ванредног стања, одлучиће Влада
Н1 Инфо 02.03.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не мисли да смо близу ванредног стања, али је оценио да су лекари у праву када кажу да морамо да будемо дисциплинованији. "Да не нагађам, влада ће да одлучује", рекао је… »
Вучић: Замолићу Владу да изгради ковид болницу у Новом Саду
Нова 02.03.2021
Председник Александар Вучић рекао је да ће замолити Владу Србије да изградимо још једну ковид болницу у околини Новог Сада како бисмо располагали већим капацитетима. Александар Вучић је, на конференцији за медиј у Сарајеву, рекао… »
Вучић о увођењу ванредног стања: Добио сам податке јутрос у 8!
Мондо 02.03.2021
Медицински део Кризног штаба тражи радикално решење, а председник Вучић каже да ванредно стање за сада није опција. Медицински део Кризног штаба тражи радикално решење, а председник Вучић каже да ванредно стање за сада није… »
Председник Вучић: Не мислим да је Србија близу ванредног стања
Вечерње новости 02.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је у Сарајеву да Србија није близу ванредног стања. Вучић је рекао да је добио податке јутрос у осам о броју заражених, али да му то није репрезентативни узорак.… »
Вучић о увођењу ванредног стања: Председник открио да ли ће у Србији бити "локдауна"
Србија данас 02.03.2021
Председник Србије из Сарајева открио да ли ће бити ванредног стања. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да не мисли да је Србије близу ванредног стања. - Добио сам нове податке јутрос у 8х, ти нису… »
Вести дана »
Ништа од новог трофеја за Леброна Џејмса: Касл разбио Лејкерсе у полуфиналу НБА Купа!
Хот спорт пре 29 минутајош 19 повезаних
Одјеци Вучићеве посете Бриселу: У "Јутру на Блиц" о предлогу председника Србије да све земље Западног Балкана уђу заједно у ЕУ
Блиц пре 2 сатајош 10 повезаних
Црвено-бели вечерас гостују у Грацу! Ево где можете да гледате утакмицу Штурм - Црвена звезда!
Курир пре 19 минутајош 15 повезаних