Povezane vesti
Neki psihopata je pobio zečeve i razbacao ih po dečjem igralištu u Beogradu
Luftika 02.03.2021
Leševi zečeva osvanuli su na igralištu za decu na Voždovcu, u novom naselju Veljko Vlahović. Jezive fotografije proširile su se internetom, a veruje se da su deca videla za sada nepoznatog muškarca za koga se sumnja da je ubio nedužne životinje. Na… »
Jeziva scena na igralištu u Beogradu: Pronađeni leševi životinja, deca videla nepoznatog muškarca (foto)
Večernje novosti 01.03.2021
NA DEČIJEM igralištu u naselju Vojvode Vlahovića komšije su pronašle mrtve zečeve, a kako navode na fejsbuk stranici "Moje naselje" neko je sirote žitvotinje ubio. Na istoj stranici, koja okuplja stanovnike ovog beogradskog naselja navodi se da su deca… »
Vesti dana »
Pitali smo Karlika Džonsa koga bi doveo u Partizan sledeće sezone, pomenuli i Bogdana: "Auh, čoveče..."
Telegraf pre 24 satajoš 45 povezanih
"Očekujem produžetak licence za NIS!" Mali u Vašingtonu: Potpuno poremećeno svetsko tržište, a mi u svemu tome se snalazimo bolje nego drugi
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Primirje između Izraela i Libana stupilo na snagu; Hegset: Blokiraćemo iranske luke “dok god bude potrebno”
RTS pre 1 satjoš 52 povezane
Penjaroja: Odigrali smo dobru utakmicu, ponosan sam na način na koji smo završili sezonu u Evroligi
Radio sto plus pre 1 satjoš 111 povezana
Palazon ugasio AEK-ovu vatru u Atini, siloviti Strazbur čeka Rajo u polufinalu!
Sportske.net pre 1 satjoš 65 povezanih