Povezane vesti
"Milioni stižu u vojvodinu, SAD im treba klimač glavom": Nenad Lalatović oštro - smetam im i ne plašim se!
Mondo 02.03.2021
Trener Novosađana u svom stilu, otvoreno govorio pred derbi u Beogradu. Trener Novosađana u svom stilu, otvoreno govorio pred derbi u Beogradu. Uoči derbija protiv Partizana, uprava Vojvodine pokrenula je disciplinski postupak protiv trenera Nenada… »
Lalatović smeta vodećim ljudima Vojvodine: Rade mi iza leđa, a ispisao sam istoriju kluba
Večernje novosti 02.03.2021
FUDBALERI Vojvodine od 16 časova gostuju Partizanu u 25. kolu Superlige Srbije, a uoči derbija trener "lala" Nenad Lalatović ostao je pri svojim stavovima izrečenim na račun uprave Novosađana. - Pa nisam (promenio stav prim. aut.). To se dešava iza mojih… »
Vesti dana »
Sklonjen plakat SNS-a sa zgrade u Beogradu, nakon protesta zbog ugrožavanja staništa retkih ptica
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 89 povezanih
Neredi u Francuskoj nakon pobede PSŽ, povređene 3 osobe, uhapšeno 140 izgrednika
RTV pre 1 danjoš 74 povezane
Nakon šest sati igre! Serundolu pobeda nad Sinerom dala krila, ušao u osminu finala Rolan Garosa
Dnevnik pre 3 satajoš 48 povezanih
Pari Sen Žermen je šampion Evrope: 120 minuta drame, pa penali za odbranu titule
Mondo pre 1 satjoš 102 povezane
Marko Bojković prebio Poljaka u Areni: Videlo se ko je "Drobilica lobanja"
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih