Povezane vesti
Vujadin će biti na gubitku ako me prevari: Mirka Vasiljević progovorila o braku, deci i venčanju
Večernje novosti 03.03.2021
MIRKA Vasiljević, glumica, i Vujadin Savić, fudbaler, zajedno su već dvanaest godina i imaju troje dece, ali i dalje nisu venčani. - Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje dece, hoću da živim i umrem pored njega. Znamo se od moje… »
Ako ME Vujadin VARA, ON je NA GUBITKU, ALI JA sam KRIVA ŠTO se NISMO venčali: Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci!
Mondo 03.03.2021
Glumica "stalno izmišlja izgovore" da se ne uda za fudbalera! Glumica "stalno izmišlja izgovore" da se ne uda za fudbalera! AKO ME VUJADIN VARA, ON JE NA GUBITKU, ALI JA SAM KRIVA ŠTO SE NISMO VENČALI: Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci! 27. 9… »
Vesti dana »
Region na udaru snažnog nevremena: Upaljeni alarmi, stručnjaci kažu da će ovaj dan u sedmici biti najgore
Večernje novosti pre 4 minutajoš 34 povezane
Voda stigla u Čačak, ali još nije za piće: Čekaju se rezultati testiranja, evo do kada traje zabrana upotrebe
Blic pre 44 minutajoš 16 povezanih
Trojica fudbalera Srbije ne putuju u Meksiko posle meča sa Zelenortskim Ostrvima
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih
Eksplozija u fabrici vatrometa na Malti: Tresle se okolne zgrade od siline detonacije, ima povređenih
Euronews pre 14 minutajoš 13 povezanih