Povezane vesti
Vujadin će biti na gubitku ako me prevari: Mirka Vasiljević progovorila o braku, deci i venčanju
Večernje novosti 03.03.2021
MIRKA Vasiljević, glumica, i Vujadin Savić, fudbaler, zajedno su već dvanaest godina i imaju troje dece, ali i dalje nisu venčani. - Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje dece, hoću da živim i umrem pored njega. Znamo se od moje… »
Ako ME Vujadin VARA, ON je NA GUBITKU, ALI JA sam KRIVA ŠTO se NISMO venčali: Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci!
Mondo 03.03.2021
Glumica "stalno izmišlja izgovore" da se ne uda za fudbalera! Glumica "stalno izmišlja izgovore" da se ne uda za fudbalera! AKO ME VUJADIN VARA, ON JE NA GUBITKU, ALI JA SAM KRIVA ŠTO SE NISMO VENČALI: Mirka Vasiljević iskreno o braku i deci! 27. 9… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje: Stižu jaki pljuskovi sa grmljavinom i grad, kritično u ovom delu Srbije
NIN pre 1 satjoš 41 povezana
Čeka nas haos na mundijalu - hoćemo li gledati cirkus kakav se ne pamti?! Do sada neviđena situacija: Ovako nešto se nikada u istoriji fudbala nije desilo!
Kurir pre 46 minutajoš 46 povezanih
Skupština: Rasprava o Zakonu o presađivanju organa, opozicija kritikuje
Beta pre 21 minutajoš 18 povezanih
Portugalac besan posle meča na Mundijalu: Imamo li mi uopšte ovde VAR, nisam siguran da tehnologija radi
Danas pre 51 minutajoš 49 povezanih