Povezane vesti

Selaković: Biće pritisaka na Srbiju VIDEO

B92 04.03.2021
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković kaže da Srbija može da očekuje pritisak i iz Brisela i iz Vašingtona po pitanju KiM. Dodaje da Beograd treba da se bori i brani svoju poziciju i argumentovano štiti nacionalne i državne interese. "To nije… »

Srbiji uskoro 300.000 vakcina iz Kovaksa

Politika 04.03.2021
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je danas da mu je šef nemačke diplomatije Hajko Mas u Berlinu preneo da će Srbija uskoro dobiti 300.000 vakcina iz Kovaks programa. „Razgovarali smo o borbi protiv kovida 19. Izneo sam ono čime… »

Selaković i Mas o reformama u Srbiji, odnosima s EU, pandemiji, Balkanu

Beta 04.03.2021
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković izjavio je danas u Berlinu da je od Nemačke tražio da "bude konkretnija" kada daje prigovore na reforme u oblasti vladavine prava u Srbiji i da jasnije ukaže o kojim nedostacima se radi. "To je u… »

Selaković pred Nemcima o Kosmetu: ''Kompromis, ali ne da jedna strana dobije sve''

Pravda 04.03.2021
Suština pozicije Beograda po pitanju odnosa sa Prištinom je u tome da je neophodan kompromis koji podrazumeva ozbiljan pristup kako ni jedna strana ne bi dobila sve, već da obe dobiju dovoljno, poručio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Nikola… »

Selaković u Nemačkoj; Mas: Uz podršku SAD šansa za rešenje kosovskog pitanja

RTV 04.03.2021
BERLIN - Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković kaže da će u današnjim razgovorima sa šefom nemačke diplomatije Hajkom Masom i savetnikom kancelarke, Janom Hekerom izložiti poziciju Srbije i stav Beograda po brojnim pitanjima, te braniti… »

Selaković i Hajko Mas: Srbiji uskoro 300.000 vakcina iz Kovaks programa

N1 Info 04.03.2021
Ministri spoljnih poslova Srbije i Nemačke, Nikola Selaković i Hajko Mas, najavili su u četvrtak da će Srbija uskoro dobiti 300.000 vakcina iz međunarodnog programa Kovaks. Govoreći na zajedničkoj konferenciji za medije u Berlinu, Selaković je… »

Selaković sa Masom u Berlinu: Srbiji uskoro 300.000 vakcina iz COVAX-a

Slobodna Evropa 04.03.2021
"Srbija je u pogledu vakcinisanja imala zaista neverovatan tempo i narednih nedelja COVAX kampanja vakcinacija pokrenuće se i na Zapadnom Balkanu i regionu isporučiti više od milion vakcina", rekao je nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas, nakon… »

Stiže 300.000 vakcina iz evropskog Covax programa

Nova 04.03.2021
Od sledeće nedelje počinje kampanja isporuke anti-kovid vakcina iz „COVAX“ programa iz Evropske Unije, a jedan od najvećih donatora je Nemačka, rekao je danas u Berlinu nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas ( na zajedničkoj konferenciji za… »

Selaković: Kompromis, ali ne da jedna strana dobije sve (VIDEO)

Vesti online 04.03.2021
“Suština pozicije Beograda po pitanju odnosa sa Prištinom je u tome da je neophodan kompromis koji podrazumeva ozbiljan pristup kako ni jedna strana ne bi dobila sve, već da obe dobiju dovoljno”, poručio je ministar spoljnih poslova Srbije Nikola… »

Mas sa Selakovićem: Nemačka uključena u dijalog, Priština da se pozabavi nerešenim pitanjima

RTS 04.03.2021
Ministar inostranih poslova Nemačke Hajko Mas kaže da je stav Berlina jasan i da je protiv bilo kakvog razgovora o promeni granica. Ističe da ne može da kaže kakva će biti reakcija iz Brisela povodom izjava Aljbina Kurtija, ali kaže da će nova… »

Poruka Berlina Prištini: Naš stav je jasan

B92 04.03.2021
Berlin -- Nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas ponovio da je stav Berlina jasan i da je protiv bilo kakvog razgovora o promeni granica. On je dodao i da ne može da kaže kakva će biti reakcija iz Brisela povodom izjava Aljbina Kurtija, ali kaže… »

Selaković sa masom u Berlinu: Srbiji uskoro 300.000 vakcina iz Kovaksa

Kurir 04.03.2021
BERLIN - Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je danas da mu je šef nemačke diplomatije Hajko Mas danas u Berlinu preneo da će Srbija uskoro dobiti 300.000 vakcina iz Kovaks programa. "Razgovarali smo o borbi protiv kovida 19. Izneo sam… »

Selaković u Berlinu o dijalogu s Prištinom: Kompromis, ali ne da jedna strana dobije sve

Kurir 04.03.2021
BERLIN - Suština pozicije Beograda po pitanju odnosa sa Prištinom je u tome da je neophodan kompromis koji podrazumeva ozbiljan pristup kako ni jedna strana ne bi dobila sve, već da obe dobiju dovoljno, poručio je danas ministar spoljnih poslova… »

Selaković sa Masom: Srbiji uskoro 300.000 vakcina iz Kovaksa

Dnevnik 04.03.2021
BERLIN: Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je danas da mu je šef nemačke diplomatije Hajko Mas danas u Berlinu preneo da će Srbija uskoro dobiti 300.000 vakcina iz Kovaks programa. "Razgovarali smo o borbi protiv kovida 19. Izneo sam… »

Vesti dana »