Povezane vesti

NOVE MERE Od sutra u 12 časova rade samo apoteke, prodavnice i pumpe

Dnevnik 05.03.2021
Krizni štab za boru protiv koronavirusa na današnjoj sednici doneo je nove mere. Krizni štab odlučio je danas da se zatvore svi ugostiteljski objekti i radnje od 12 časova u subotu do šest sati ujutro u ponedeljak, preneo je danas epidemiolog… »

Vesić o novim merama Kriznog štaba: "Izbegnuto je potpuno zatvaranje na sedam do 10 dana"

Blic 05.03.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas posle sednice Kriznog štaba da je zadovoljan jer smo izbegli policijski čas i potpuno zatvaranje na sedam do deset dana, kako je bilo predlagano. - Nisam zadovoljan jer ćemo imati… »

Vesić: Zadovoljan sam jer je izbegnuto zatvaranje na 10 dana

Nova 05.03.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je zadovoljan najnovijim merama Kriznog štaba jer je, kako tvrdi, izbegnut policijski čas i potpuno zatvaranje na 7 do 10 dana kako je predlagano. Vesić, koji je prethodnih dana bio protiv mera… »

Nove mere Kriznog štaba: U subotu sve radi samo do 12

Nova 05.03.2021
U subotu će sve raditi do 12 sati, i to će trajati do ponedeljka u 6 ujutru, do kada će biti zatvoreni svi lokali, osim cvećara, prehrambenih radnji, pumpi, apoteka i dostava hrane. Dr Kon: Na skijalištima neće tokom vikenda raditi kafići i… »

Krizni štab odlučio: Zatvaraju se svi ugostiteljski objekti i radnje od 12 časova u subotu do šest sati ujutro u…

RTV 05.03.2021
BEOGRAD - Krizni štab odlučio je danas da se zatvore svi ugostiteljski objekti i radnje od 12 časova u subotu do šest sati ujutro u ponedeljak, preneo je danas epidemiolog Predrag Kon. On je, nakon sednice kriznog štaba, naglasio da na skijalištima… »

Odlučeno: Zatvaranje VIDEO

B92 05.03.2021
Završena je sednica Kriznog štaba, na kojoj je bila analizirana aktuelna epidemiološka situacija. Odlučeno je da bude zatvaranja od subote od 12 časova. U subotu će sve raditi do 12 časova, a do ponedeljka do 6 časova ujutru radiće samo… »

Krizni štab prelomio! Dr Kon: Sutra sve radi do 12 sati, u nedelju sve zatvoreno

Kurir 05.03.2021
Sednica Kriznog štaba na kojoj je analizirana aktuelna epidemiološka situacija i razmatrano eventualno uvođenje novih mera upravo je završena u Palati Srbija. Prema prvim nezvaničnim informacijama, sturka je odlučila da će sve u Srbiji raditi do… »

Završena SEDNICA Kriznog štaba: Od subote u 12 do ponedeljka u 6 sve zatvoreno, postoje samo 3 IZUZETKA!

Mondo 05.03.2021
Na zasedanju Kriznog štaba doneta je odluka o merama koje će važiti za predstojeći vikend. Na zasedanju Kriznog štaba doneta je odluka o merama koje će važiti za predstojeći vikend. Sednica Kriznog štaba, na kojoj se analizirala aktuelna… »

Kon: Zatvaranje preko vikenda neće biti dovoljno

Nova 05.03.2021
Član Kriznog štaba epidemiolog Predrag Kon ocenio je da će delimično zatvaranje preko vikenda imati efekta na suzbijanje epidemije, ali je istovremeno priznao da to neće biti dovoljno. On je objasnio da će se o tome šta dalje Krizni štab… »

Završena sednica Kriznog štaba: Doneta odluka o novim merama

Večernje novosti 05.03.2021
ZAVRŠENA je sednica Kriznog štaba na kojoj se odlučivalo o pooštravanju epidemioloških mera za borbu protiv virusa korona. Na pitanje da li povećanje broja zaraženih može da ugrozi proces vakcinacije doktor Kon je rekao da je i dalje najvažnija… »

Počela sednica Kriznog štaba

IndeksOnline 05.03.2021
BEOGRAD – Sednica Kriznog štaba na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija i razmatrano eventualno uvođenje novih mera počela je u 15 sati u Palati Srbija. Prema ranijim najavama članova Kriznog štaba, na sednici bi trebalo da… »

Krizni štab započeo možda i najvažniju sednicu: Razmatra se odluka o novom zatvaranju

iKragujevac 05.03.2021
Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, koja je evidentno pogoršana, počela je danas u 15 sati. Prema ranijim najavama članova Kriznog štaba, na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o pooštravanju… »

Vesić: Beograd odlučno protiv policijskog časa, da se sprovode postojeće mere

N1 Info 05.03.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ponovio je da je Beograd odlučno protiv uvođenja policijskog časa i da se zalaže da se sprovode postojeće epidemiološke mere u borbi proti koronavirusa, bez novih restrikcija. Istakao je da će na… »

Krizni štab za B92.net: "Videćemo"; "Napet sam kao puška"

B92 05.03.2021
Iz Kriznog štaba za B92.net kažu da je stav već poznat, a dr Branislav Tiodorović dodaje da je napet "kao puška". Moj stav vam je poznat, kaže dr Predrag Kon. Na pitanje ko će se obratiti novinarima, odgovorio je: "Videćemo". Dodao je i da ne… »

Kon pred početak sednice Kriznog štaba za MONDO: Logično je da sve bude zatvoreno za vikend

Mondo 05.03.2021
Pred samu sednicu, oglasio se epidemiolog Predrag Kon za naš portal. Pred samu sednicu, oglasio se epidemiolog Predrag Kon za naš portal. Članovi Kriznog štaba sastaju se u 15 časova, povodom odlučivanja novih mera za predstojeći vikend… »

Napet sam kao puška: Tiodorović nije krio osećanja pred sednicu kriznog štaba

Večernje novosti 05.03.2021
SEDNICA Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, počela je danas u 15 časova. Prema ranijim najavama članova Kriznog štaba, na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o pooštravanju mera, a za to se danas… »

Kon: Ne menjamo predlog, ni zatvaranje na sedam dana nije dovoljno

Radio 021 05.03.2021
Epidemiolog Predrag Kon rekao je, uoči sednice Kriznog štaba, da je medicinski deo već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog. - Čuli smo dva ugla gledanja, sasvim prirodna. Mi ne možemo da smanjimo ono što smo već rekli jer se… »

Doktor Kon uoči sednice Kriznog štaba: Zatvaranje na sedam dana nije dovoljno!

Pravda 05.03.2021
Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je danas uoči sednice Kriznog štaba da je medicinski deo već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog, a suština je šta će se odlučiti. - Čuli smo dva ugla gledanja, sasvim prirodna, rešenje će biti… »

Krizni štab uskoro seče! Lekari traže lokdaun, u igri 3 varijante: Da li će Srbija od vikenda biti zaključana?

Blic 05.03.2021
Situacija sa virusom korona u Srbiji sve je alarmantnija, bolnice se ekspresno pune, zbog čega bi Krizni štab danas trebalo da odluči da li će doći do pooštravanja mera, pa čak i blaže ili tvrđe varijante zaključavanja. Dr Kon je danas izjavio… »

Za tri sata počinje sednica; Ostaje napeto i dalje. Kon zapretio, ali i Vesić

B92 05.03.2021
Beograd -- Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, koja je evidentno pogoršana, biće održana danas u 15 sati. U isto vreme kada počne najnapetija sednica štaba, saznaćemo i najnovije podatke o… »

Oglasio se dr Kon uoči sednice: Nije dovoljno

B92 05.03.2021
Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je uoči sednice Kriznog štaba da je medicinski deo već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog. "Čuli smo dva ugla gledanja, sasvim prirodna, rešenje će biti svakako kako bude doneseno. Mi ne možemo da… »

Vesić: Beograd odlučno protiv policijskog časa

Danas 05.03.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda izjavio je danas da Beograd neće glasati za odluku o potpunom zatvaranju ili skraćivanju radnog vremena, jer to neće doprineti normalizaciji života, navodeći da će to reći na na sastanku Kriznog štaba, preneo je… »

"Zaražavaju se čitave porodice": Dr Kon uoči Kriznog štaba: Ne smatram da je zatvaranje na sedam dana dovoljno, to je…

Blic 05.03.2021
Pred sednicu Kriznog štaba, epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon kaže da još nije ništa unapred odlučeno kakve mere će definitivno odlučene na zasedanju štaba. - Mere koje smo predložili su racionalne, ali pitanje je koliko su… »

Kon uoči sednice Kriznog štaba: Zatvaranje na sedam dana nije dovoljno

Sputnik 05.03.2021
Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je danas uoči sednice Kriznog štaba da je medicinski deo već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog, a suština je šta će se odlučiti. "Čuli smo dva ugla gledanja, sasvim prirodna, rešenje će biti… »

7 Dana nije dovoljno! Kon pred sednicu o zatvaranju svih kafića i restorana!

Mondo 05.03.2021
Dr Kon je rekao da je medicinski deo Kriznog štaba već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog. Dr Kon je rekao da je medicinski deo Kriznog štaba već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog. Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je… »

Dr Kon ekskluzivno za Kurir TV uoči sednice Kriznog štaba: Zatvaranje na 7 dana nije dovoljno

Kurir 05.03.2021
Epidemiolog dr Predrag Kon rekao je danas uoči sednice Kriznog štaba da je medicinski deo već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog, a suština je šta će se odlučiti. - Čuli smo dva ugla gledanja, sasvim prirodna, rešenje će biti… »

Doktor Kon uoči sednice Kriznog štaba: Zatvaranje na sedam dana nije dovoljno!

Večernje novosti 05.03.2021
EPIDEMIOLOG dr Predrag Kon rekao je danas uoči sednice Kriznog štaba da je medicinski deo već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog, a suština je šta će se odlučiti. - Čuli smo dva ugla gledanja, sasvim prirodna, rešenje će biti… »

O čemu ćete pričati danas: Krizni štab odlučuje o novim merama, odlazak umirovljenog vladike Atanasija Jevtića…

Nedeljnik 05.03.2021
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/DS) Dobro jutro, Krizni štab na novoj sednici danas odlučuje o predstojećem vikendu, odnosno, o tome da li će mere koje su važile tokom prethodnog vikenda važiti i od sutra. Tokom prethodnih dana smo čuli… »

Danas zaseda Krizni štab, konačna odluka o novim merama

Dnevnik 05.03.2021
BEOGRAD: Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, koja je evidentno pogoršana, biće održana u 15 sati. Prema ranijim najavama članova Kriznog štaba, na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o… »

Krizni štab zaseda danas – idemo li svi pod ključ?

Nova 05.03.2021
Krizni štab zaseda u 15 časova, kad ćemo, nadamo se, zvanično saznati kako će izgledati epidemiološke mere u vikendu i danima pred nama. Mnogo je pitanja na koje danas očekujemo odgovore - hoće li biti novog policijskog časa i zaključavanja… »

Vesić: Beograd odlučno protiv policijskog časa

Nova 05.03.2021
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ponovio je da je Beograd odlučno protiv uvođenja policijskog časa i da se zalaže da se sprovode postojeće epidemiološke mere u borbi proti koronavirusa, bez novih restrikcija. Sednica Kriznog štaba za… »

Krizni štab danas odlučuje da li se sve zatvara i koliko dugo

Radio 021 05.03.2021
Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, koja je evidentno pogoršana, biće održana danas u 15 sati. Prema ranijim najavama članova Kriznog štaba, na sednici bi trebalo da bude doneta odluka o… »

Preti nam najgori scenario: Nemedicinski deo Kriznog štaba protiv "lokdauna", a lekari smatraju da je "zaključavanje"…

Večernje novosti 05.03.2021
AKO se odmah sve ne zatvori za nedelju dana vratićemo se u najgori scenario od 1. decembra, kada smo za 24 sata imali 7.999 novozaraženih, za dve do tri nedelje i na crni maksimum od 69 umrlih, koji smo imali 4. decembra, a epidemija će po katastrofi… »

Da li nam sledi novo zaključavanje? Krizni štab danas "seče" o novim merama!

Mondo 05.03.2021
Krizni štab danas će održati sednicu na kojem će razmatrati dodatno pooštravanje mera. Krizni štab danas će održati sednicu na kojem će razmatrati dodatno pooštravanje mera. Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna… »

Srbija na korak od novih mera! Medicinski deo Kriznog štaba je tražio potpuno zatvaranje, a evo koje opcije su sada na stolu

Blic 04.03.2021
Nakon sednice Kriznog štaba koja je zakazana sutra za 15h znaće se kakve mere nas očekuju u narednom periodu budući da je epidemiološka situacija u Srbije pogoršana, sa oko 4.000 novih zaraženih svakog dana. Kako "Blic" saznaje, do promene… »

Vesti dana »