Povezane vesti
"Ja nisam neki tiranin": Piksi izašao pred Srbiju i otvorio karte: Mi ovde imamo 200 selektora dnevno, ali sam osetio podršku…
Sportal blic 05.03.2021
Srbija je nedavno dobila novog fudbalskog selektora , a danas i obris novog nacionalnog tima novim spiskom igrača. Gostujući na televiziji Arena sport, Piksi je opširno govorio o razlozima zbog kojih je prihvatio poziv FS Srbije, koje su mu ambicije i… »
Prvi veliki intervju piksija selektora: Ako gubimo neka gubimo 4:3! Biće i nekih zabrana za igrače
Večernje novosti 05.03.2021
U danu kada je objavio svoj prvi spisak kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi dao je veliki intervju za TV Arena Sport u kom je konkretno govorio o dolasku na klupu Orlova. Takođe, novi selektor je otkrio svoje planove što… »
Vesti dana »

Protest u Sremskoj Mitrovici, bio prisutan i deo opozicionih političara
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Sveže večeri i hladna noć, pretežno sunčano sa promenljivom oblačnošću i lokalnom kišom na jugu
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 34 povezane

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 5 satijoš 17 povezanih

Incident na autoputu kod Vrčina: Vozilo sa migrantima probilo rampu, vozač pružao otpor policiji
Euronews pre 16 minutajoš 9 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 25 povezanih