Povezane vesti

Razgovori O važnim projektima: Ministar Mali o sastanku u Palati Srbija

Večernje novosti 06.03.2021
U PALATI Srbija danas je održan sastanak predsednika Srbije i ambasadorke Kine. Susretu su prisustvivali i ministri u vladi, Siniša Mali, Branislav Nedimović, Irena Vujović, Tomislav Momirović, i zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Tim povodom se… »

Vučić: Za manje od godinu dana brzom prugom Beograd-Novi Sad za 28 minuta

B92 06.03.2021
Beograd -- Aleksandar Vučić izjavio je danas da kineski izvođači pomažu i na deonici od Stare Pazove do Novog Sada koju grade Rusi, kako bi se ona što pre završila. Kako je rekao, za manje od godinu dana pruga za brzinu od 200 kilometara na sat… »

Do Zlatibora za najviše dva sata i 10 minuta: "Na Svetog Nikolu otvaram auto-put"

B92 06.03.2021
Beograd -- "Na Svetog Nikolu otvaram auto-put Čačak-Požega", rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa amabasadorkom Kine Čen Bo. "Mi smo uprkos situaciji sa koronom dobili danas konačno obećanje od Žanga (iz CRBC-a) da… »

Roditeljima sam rekao da me ne čekaju na Svetog Nikolu Vučić: Tog jutra otvaram put Čačak-Požega pa tek onda idem da…

Kurir 06.03.2021
BEOGRAD - Ja sam roditeljima rekao da me ne čekaju na Svetog Nikolu... Tog jutra otvaram auto-put Čačak-Požega pa tek onda idem da slavim slavu - poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros iz Predsedništva posle sastanka sa kineskom… »

Vučić: Svaki dan zaključavanja košta 190 miliona evra, Srbija ne može da izvozi kineske vakcine

RTV 06.03.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je danas na građane da se vakcinišu i budu disciplinovaniji, jer svaki dan zaključavanja državu košta 190 miliona evra. Vučić je, na zajedničkoj konferenciji za štampu sa kineskom… »

Vučić posle sastanka sa Čen Bo: Auto-put Čačak-Požega do Svetog Nikole! Pokazao mapu kako Srbija treba da izgleda do…

Kurir 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo, a posle sastanka obratio se i građanima. - Danas smo održali važan sastanak gde smo analizirali saradnju sa republikom Kinom. Mi smo u prethodnom periodu… »

Vučić: Gradiće se obilaznica oko Novog Sada sa mostom, koštaće 129 miliona evra

Radio 021 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, nakon sastanka sa kineskom ambasadorkom Čen Bo, da je u prethodnom periodu napravljen ogroman pomak u saradnji Srbije i Kine. Govoreći o projektima izgradnje, izjavio je da će radovi na Fruškogorskom… »

Vučić poručio predsedniku Kine da očekuje njegovu posetu

Nova 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, u prisustvu ambasadorke Kine Čen Bo poručio predsedniku te zemlje Si Ðinpingu, da očekuje njegovu posetu i da kineski predsednik do sada nije pogazio nijedno obećanje. “Nadamo se sada i česćim… »

Vučić: Napredak u saradnji s Kinom, za pet godina izvoz povećan za 15 puta

Novi magazin 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, nakon sastanka sa ambasadorkom Kine Čen Bo, istakao napredak u saradnji dve države i naveo da je u poslednjih pet godina za 15 puta povećan izvoz iz Srbije u tu zemlju. "U prethodnom periodu smo napravili… »

Vučić sa Čen Bo: Napredak saradnje Srbije i Kine, za pet godina izvoz povećan za 15 puta

Danas 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, nakon sastanka sa ambasadorkom Kine Čen Bo, istakao napredak u saradnji dve države i naveo da je u poslednjih pet godina za 15 puta povećan izvoz iz Srbije u tu zemlju. „U prethodnom periodu smo… »

Vučić: Napredak u saradnji s Kinom, za pet godina izvoz povećan za 15 puta

Beta 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, nakon sastanka sa ambasadorkom Kine Čen Bo, istakao napredak u saradnji dve države i naveo da je u poslednjih pet godina za 15 puta povećan izvoz iz Srbije u tu zemlju. "U prethodnom periodu smo napravili… »

Vučić nakon razgovara sa ambasadorkom Čen Bo: Stiže još vakcina iz Kine, do Svetog Nikole završen put Čačak - Požega

Blic 06.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon sastanka sa kineskom ambasadorkom Čen Bo, da je u prethodnom periodu napravljen ogroman pomak u saradnji Sbrije i Kine, kao i da je u poslednjih pet godina Srbija za čak 15 puta uvećala izvoz u… »

"Mi smo mladosti Srbije oduzeli pravo na život"; "Saseći ćemo im krila" VIDEO

B92 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo. Sastanak je počeo u 9 časova u Palati Srbija. "Mi smo u prehodnom periodu napravili ogromne pomake u saradnji sa Republikom Kinom"; kaže na početku predsednik Srbije… »

Vučić i Bo: Ogromna saradnja s Kinom, 15 puta uvećan izvoz iz Srbije

Dnevnik 06.03.2021
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon sastanka sa kineskom ambasadorkom Čen Bo, da je u prethodnom periodu napravljen ogroman pomak u saradnji Srbije i Kine, kao i da je u poslednjih pet godina Srbija za čak 15 puta uvećala… »

Vučić: Napredak u saradnji s Kinom

Slobodna Evropa 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sastanka sa ambasadorkom Kine Čen Bo u subotu, 6. marta, naglasio napredak u saradnji dve države i naveo da je povećan izvoz iz Srbije u tu zemlju. "U prethodnom periodu smo napravili ogroman pomak u… »

Srbija 15 puta povećala izvoz, Kinezi žele naše jabuke, kukuruz, šljive, meso...

B92 06.03.2021
Beograd -- "Napravili smo ogromne pomake u saradnji sa NR Kinom", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa ambasadorkom Čen Bo. "Srbija je 15 puta povećala izvoz u Kinu u poslednjih pet godina, to je ogroman rezultat za nas"… »

Vučić: Kina najviše pomaže Srbiji sa vakcinama protiv korone

Nova 06.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon sastanka sa kineskom ambasadorkom Čen Bo, da je u prethodnom periodu napravljen ogroman pomak u saradnji Srbije i Kine, kao i da je u poslednjih pet godina Srbija za čak 15 puta uvećala izvoz u… »

Vučić sa ambasadorkom: Veliki napredak u saradnji, 15 puta povećan izvoz u Kinu

N1 Info 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, nakon sastanka sa ambasadorkom Kine Čen Bo, istakao napredak u saradnji dve države i naveo da je u poslednjih pet godina za 15 puta povećan izvoz iz Srbije u tu zemlju. Ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo ocenila… »

Do Zlatibora za 2 sata i 10 minuta: Autoput Čačak-Požega gotov do Svetog Nikole

Mondo 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je novinarima, posle sastanka s ambasadorkom Kine Čen Bo, da je danas sa Kinezima dogovorio novi projekat, izgradnju obilaznice oko Kragujevca i to po veoma dobroj ceni. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić posle sastanka sa Čen Bo: Uprkos koroni, do Svetog Nikole biće završen put Čačak-Požega!

Večernje novosti 06.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u 9 sati sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo. Sastanku u Palati Srbija prisustvovali pojedini ministri u vladi, Siniša Mali, Branislav Nedimović, Irena Vujović, Tomislav Momirović, te zamenik… »

Od Beograda do Zlatibora za dva sata: Vučić saopštio sjajne vesti - Do svetog Nikole biće završen put Čačak-Požega

Večernje novosti 06.03.2021
DO Svetog Nikole biće završen put Čačak-Požega, pa ćemo za Novu godinu moći do tamo autoputem. Do Zlatibora će se onda stizati za dva sata, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kada je reč o železnicama, kineske kompanije rade na oruzi… »

Za 28 minuta do Novog Sada: Predsednik Vučić najavio skori završetak radova na pruzi Beograd-Novi Sad

Večernje novosti 06.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da kineski izvođači, angažovani na gradnji brze pruge od Beograda do Stare Pazove, pomažu i na deonici od Stare Pazove do Novog Sada (koju grade Rusi), kako bi se ona što pre završila. Kako je… »

VAŽNO: Aleksandar Vučić: počeli pregovori za obilaznicu oko Kragujevca!

U centar 06.03.2021
-‘Važna vest je da smo sa kineskim kompanijama otpočeli pregovore za izgradnju obilaznice oko Kragujevca, u srcu Srbije u Šumadiji. Pokušaćemo da spojimo severni deo kragujevačke opštine iznad Šumarica prema Mind parku i Gornjem Milanovcu, kao i… »

Vučić se sastao sa Čen Bo

RTS 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo. Sastanku predsednika Srbije i ambasadorke Kine u Palati Srbija prisustvuju ministri u vladi, Siniša Mali, Branislav Nedimović, Irena Vujović, Tomislav Momirović, i… »

Vučić: Ogromna saradnja sa Kinom, Srbija 15 puta uvećala izvoz

RTS 06.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, nakon sastanka sa kineskom ambasadorkom Čen Bo, da je u prethodnom periodu napravljen ogroman pomak u saradnji Sbrije i Kine, kao i da je u poslednjih pet godina Srbija za čak 15 puta uvećala izvoz u Kinu… »

Fantastična saradnja! Vučić - Izvoz Srbije u Kinu povećan čak 15 puta

Večernje novosti 06.03.2021
PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon sastanka sa kineskom ambasadorkom Čen Bo, da je u prethodnom periodu napravljen ogroman pomak u saradnji Srbije i Kine, kao i da je u poslednjih pet godina Srbija za čak 15 puta uvećala izvoz u… »

Vučić se sastao sa Čen Bo: Prisustvuju i pojedini minstri

Večernje novosti 06.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se jutros sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo. Nakon sastanka, najavljeno je obraćanje medijima. Sastanku u Palati Srbija prisustvuju pojedini ministri u vladi, Siniša Mali, Branislav Nedimović, Irena… »

Vučić se danas sastaje sa Čen Bo

Blic 06.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo. Sastanak je zakazan u 9 časova u Palati Srbija, saopštila je pres služba predsednika.… »

Vesti dana »