Povezane vesti

Ključni sati: U naredna 72 časa otkrivaju se novi dokazi - upozorenje predsednika Srbije (uznemirujući foto)

Večernje novosti 07.03.2021
ODGOVOR države biće nemilosrdan protiv kriminalnih grupa u skladu sa zakonom i ustavom, pravdom, moralom i potrebama građana Srbije, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je izjavio da je Srbija uspela da se u poslednjem periodu… »

Milićević: Poruka o odlučnosti u borbi protiv kriminala

Dnevnik 07.03.2021
BEOGRAD: Predsednik poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije u parlamentu Đorđe Milićević ocenio je danas da se odlučnost i ozbiljnost predsednika države i nadležnih organa da se beskompromisno suoče sa svim protagonistima kriminala, vidi… »

Gojković: Poslata jasna poruka

B92 07.03.2021
Poruke predsednika i rezultati nadležnih organa jasna su potvrda spremnosti i ozbiljnosti države da odlučno nastavi borbu protiv organizovanog kriminala. To je izjavila potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković posle… »

Maja Gojković o sednici Saveta za nacionalnu bezbednost: Poslata jasna poruka - država je spremna za borbu

Blic 06.03.2021
Poruke predsednika Srbije Aleksandra Vučića i rezultati nadležnih državnih organa jasna su potvrda spremnosti i ozbiljnosti države da odlučno nastavi borbu protiv organizovanog kriminala, koji ugrožava stabilnost čitavog našeg društva, izjavila… »

Maja Gojković o obraćanju predsednika: Poslata jasna poruka da je država spremna za borbu protiv organizovanog kriminala

Večernje novosti 06.03.2021
PORUKE predsednika Srbije Aleksandra Vučića i rezultati nadležnih državnih organa jasna su potvrda spremnosti i ozbiljnosti države da odlučno nastavi borbu protiv organizovanog kriminala, koji ugrožava stabilnost čitavog našeg društva. To je… »

Uskoro ćete završiti iza rešetaka: Predsednik najavio obračun sa mlađim kriminalnim grupama - "Izbrojani su vam dani na…

Večernje novosti 06.03.2021
NAKON završene sednice Saveta za nacionalnu bezbednost predsednik Vučić je govorio o borbi protiv organizovanog kriminala. Srbija je uspela da se obračuna sa nekoliko važnih grupa. - Postoje mlađe grupe koje su mislile da su zauzele prostor svojih… »

Vesti dana »