Povezane vesti

Otvorena fabrika „Kontinental automotiv Srbija” u Novom Sadu

Politika 07.03.2021
NOVI SAD – Fabrika „Kontinental automotiv Srbija”, u kojoj će biti zaposleno više od 500 ljudi, otvorena je danas u Novom Sadu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U fabrici će se proizvoditi napredni elektronski sistemi za… »

Vučić: Hvala, Angela!

Vesti online 07.03.2021
Fabrika Kontinental automotiv Srbija, u kojoj će biti zaposleno više od 500 ljudi, otvorena je danas u Novom Sadu, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. On se tom prilikom zahvalio nemačkoj kancelarki Angeli Merkel na svemu što je učinila za… »

VIDEO: Otvaranje nove fabrike Kontinentala u Novom Sadu

Radio 021 07.03.2021
Nemačka kompanija "Kontinental" danas svečano otvara novu fabriku za proizvodnju automobilske elektronike u Industrijskoj zoni Sever 4. Otvaranju fabrike prisustvuju gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović… »

Danke deutschland: Vučić se zahvaljuje Merkelovoj u Novom Sadu (video)

Pravda 07.03.2021
Fabrika Kontinental automotiv Srbija, u kojoj će biti zaposleno više od 500 ljudi, otvorena je danas u Novom Sadu, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. On se tom prilikom zahvalio nemačkoj kancelarki Angeli Merkel na svemu što je učinila za… »

Šib: Želim da “Made in Serbia” zvuči kao “Made in Germani”

Nova 07.03.2021
U Novom Sadu je danas otvorena fabrika nemačke kompanije "Kontinental automotiv Srbija“ u kojoj će se proizvoditi napredni elektronski sistemi za upravljanje vozilima. Tim povodom je ambasador Nemačke Tomas Šib poručio da projekti kao što je… »

FOTO, VIDEO: Otvorena fabrika kompanije Continental - nova radna mesta za mlade inženjere

Radio 021 07.03.2021
U industrijskoj zoni Sever IV danas je otvorena fabrika kompanije Continental Automotiv Srbija na prostoru od 8.000 kvadratnih metara. U narednih nekoliko meseci u fabričku halu će se useliti mašine i radnici i do kraja godine će pogon raditi u punom… »

Continental otvorio fabriku u Novom Sadu

Nedeljnik 07.03.2021
Foto: Continental/Promo Fabrika kompanije Continental Automotive Serbia, koja je deo tehnološke kompanije Continental AG svečano je otvorena danas u Novom Sadu. Continental planira da investira oko 140 miliona evra i da otvori najmanje 500 radnih mesta… »

VUČIĆ NA OTVARANJU Kontinental automotiv fabrike u Novom Sadu: Bez podrške Nemačke ne bismo mogli da budemo uspešni u…

Kurir 07.03.2021
Fabrika Kontinental automotiv Srbija, u kojoj će biti zaposleno više od 500 ljudi, otvorena je danas u Novom Sadu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. 00:59 VUČIĆ NA OTVARANJU KONTINENTAL AUTOMOTIV FABRIKE U NOVOM SADU: Bez podrške… »

Nemački Kontinental otvorio fabriku u Novom Sadu: Vučić: "Visoka tehnologija iz Srbije za ceo svet, posao za 500 ljudi"

Blic 07.03.2021
Fabrika za proizvodnju automobilske elektronike, nemačke kompanije ''Kontinental Automotiv Srbija'' otvorena je danas u Novom Sadu, a otvaranju je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je istakao je da je "Kontinentalov" razvojni… »

Vučević: Ova fabrika će zadržati mlade u Novom Sadu! (foto)

Mondo 07.03.2021
Gradonačelnik Novog Sada o gigantu auto-industrije "Kontinentalu". Gradonačelnik Novog Sada o gigantu auto-industrije "Kontinentalu". Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, podelio je na svom Instagram profilu više informacija o otvaranju nemačke… »

Otvorena fabrika "Kontinental" u Novom Sadu! Predsednik Vučić: "Beskrajno sam srećan i ponosan" (video)

Mondo 07.03.2021
Nova fabrika je deo Kontinental poslovne jedinice Human Mac hine Interface (HMI), čiji je fokus na proizvodima u unutrašnjosti vozila koji čine bogatijim i kvalitetnijim korisničko iskustvo vozača i putnika. Nova fabrika je deo Kontinental poslovne… »

Haj-tek: Evo šta će se proizvoditi u novoj nemačkoj fabrici u Novom Sadu FOTO

B92 07.03.2021
Novi Sad -- Fabrika Kontinental automotiv Srbija, u kojoj će biti zaposleno više od 500 ljudi, otvorena je danas u Novom Sadu, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. Predsednik je najpre obišao fabriku i upoznao se s proizvodima koji će činiti… »

Vučević: Kontinental će zadržati mlade u našem gradu

Dnevnik 07.03.2021
Novi Sad je dobio moćnu hajtek fabriku, koja će mlade stručnjake zadržati u našem gradu, ocenio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. „Nakon što je 600 domaćih inženjera već počelo da ostvaruje svoju karijeru u prestižnom nemačkom… »

Fabrika kontinentala u ns dokaz odlične saradnje sa nemačkom: Otvoren pogon najmodernije tehnologije za automobilsku…

Kurir 07.03.2021
Na otvaranju fabrike Kontinental automotiv Srbija u Novom Sadu, pogona najmodernije i inovativne tehnologije za automobilsku industriju u koji će biti investirano 140 miliona evra, poslata je poruka da je ta investicija najbolji pokazatelj odlične… »

Vučević: Novi Sad je dobio moćnu hajtek fabriku, koja će mlade stručnjake zadržati u našem gradu!

Kurir 07.03.2021
Nakon što je 600 domaćih inženjera već počelo da ostvaruje svoju karijeru u prestižnom nemačkom "Kontinentalu", gigantu auto-industrije, ponosan sam što sam danas u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića imao čast da prisustvujem… »

Vučević: Novi Sad je dobio moćnu hajtek fabriku, koja će mlade stručnjake zadržati u našem gradu! (foto)

Večernje novosti 07.03.2021
NAKON što je 600 domaćih inženjera već počelo da ostvaruje svoju karijeru u prestižnom nemačkom "Kontinentalu", gigantu auto-industrije, ponosan sam što sam danas u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića imao čast da prisustvujem… »

Verujem u "mejd in Srbija", onako kako smo uvek verovali u "mejd in Džermani" VIDEO

B92 07.03.2021
Novi Sad -- Fabrika Kontinental automotiv Srbija, u kojoj će biti zaposleno više od 500 ljudi, otvorena je danas u Novom Sadu, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. Â Predsednik je najpre obišao fabriku i upoznao se s proizvodima koji će… »

Otvorena fabrika nemačkog 'Kontinentala' u Novom Sadu

Beta 07.03.2021
U Novom Sadu je danas otvorena fabrika nemačke kompanije "Kontinental automotiv Srbija" u kojoj će se proizvoditi napredni elektronski sistemi za upravljanje vozilima. Kako je rečeno na otvaranju, vrednost investicije je 140 miliona evra, a u fabrici… »

Vučić: Hvala, Angela Merkel VIDEO

B92 07.03.2021
Fabrika Kontinental automotiv Srbija, u kojoj će biti zaposleno više od 500 ljudi, otvorena je danas u Novom Sadu, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića. On se tom prilikom zahvalio nemačkoj kancelarki Angeli Merkel na svemu što je učinila za… »

Vučić: Veliki dan, Kontinental jedna od najmoćnijih kompanija

Dnevnik 07.03.2021
NOVI SAD: „Otvaranje fabrike Kontinental automotiv Srbija, jedne od najmoćnijih kompanija, u Novom Sadu je veliki dan, i pokazuje koliko su u poslednje tri godine, napredovali i Novi Sad, Vojvodina i cela Srbija”, poručio je danas predsednik… »

Otvorena fabrika Kontinental automotiv, Vučić zahvalio Angeli Merkel

N1 Info 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da zemlja bez Nemačke ne bi bila ekonomski uspešna i da bez podrške te države ne bi uspela da poveća privredni rast. Nemačke fabrike su uvek donosile boljitak i za lokalne sredine, zbog toga je… »

Fabrika "Kontinental Automotiv Srbija" otvorena u Novom Sadu

RTS 07.03.2021
U Novom Sadu otvorena je fabrika koja će proizvoditi napredni elektronski sistemi za upravljanje vozilom. Kompanija "Kontinental" planira da investira 140 miliona. Verujem da će u ovoj fabrici samo na početku raditi 500 ljudi, kao i da ćemo grinfild… »

Otvorena fabrika nemačkog ‘Kontinentala’ u Novom Sadu

Danas 07.03.2021
U Novom Sadu je danas otvorena fabrika nemačke kompanije „Kontinental automotiv Srbija“ u kojoj će se proizvoditi napredni elektronski sistemi za upravljanje vozilima. Kako je rečeno na otvaranju, vrednost investicije je 140 miliona evra, a u… »

Vučić na otvaranju fabrike: Veliki dan u Novom Sadu

Nova 07.03.2021
Otvaranje fabrike Kontinental automotiv Srbija, jedne od najmoćnijih kompanija, u Novom Sadu je veliki dan, i pokazuje koliko su u poslednje tri godine, napredovali i Novi Sad, Vojvodina i cela Srbija, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić… »

“Od oktobra na novosadskim fakultetima dualno obrazovanje”

Nova 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će oktobra na fakultetima u Novom Sadu biti uvedeno dualno obrazovanje jer to, kako je ocenio, privlači nemačke investicije. On je na otvaranju fabrike nemačke kompanije “Kontinental”… »

Predsednik Srbije u Novom Sadu: Otvorena nova velika fabrika (video)

Večernje novosti 07.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas u Novom Sadu otvaranju fabrike kompanije "Continental Automotiv Srbija" u Novom Sadu. Predsednik Srbije stigao je u Novi Sad i trenutno obilazi fabriku zajedno sa investitorima koji mu bliže… »

Otvorena fabrika Kontinental automotiv Srbija u Novom Sadu

Dnevnik 07.03.2021
NOVI SAD: Fabrika Kontinental automotiv Srbija, u kojoj će biti zaposleno više od 500 ljudi, otvorena je danas u Novom Sadu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. U fabrici će se proizvoditi napredni elektronski sistemi za upravljanje… »

Vučić najavio novinu u obrazovanju: Od oktobra će na fakultetima u Novom Sadu biti uvedeno dualno obrazovanje

Večernje novosti 07.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučć danas u Novom Sadu prisustvuje otvaranju fabrike kompanije "Continental Automotiv Srbija" On je, između ostalog govorio i o važnosti i efikasnosti dualnog obrazovanja i najavio da će ono biti uvedeno i na fakultetima… »

Vučić uputio izvinjenje istarskim vinarima i vinogradarima VIDEO

B92 07.03.2021
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, na svom Instagram profilu objavio je javno izvinjenje svim istarskim vinarima i vinogradarima. "Molim sve vinare u Istri da mi oproste zbog ovoga jer to što ja nešto ne volim ne znači da to nije dobro i… »

Vesti dana »