Повезане вести
Вучић се извинио винарима у Истри због негативног коментара о малвазији
Политика 07.03.2021
Председник Србије Александар Вучић замолио је данас винаре у Истри да му опросте због недавне изјаве о истарском вину малвазија, истичући да се због те изјаве каје и да му је искрено жао. „Направио сам много грешка и правим их… »
Вучић: Молим винаре у Истри да ми опросте
РТВ 07.03.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић, замолио је винаре у Истри да му опросте због недавне изјаве о истарском вину малвазија, истичући да се због те изјаве каје и да му је жао. Вучић је извињење објавио на свом… »
Вучић: “Молим винаре да ми опросте”
Нова 07.03.2021
Пошто је Александар Вучић Истарску Малвазију назвао вином ”које ништа не ваља” уследиле су бројне реакције. Градоначелник Пуле позвао га је да посети Истру, а познати истарски винар открио је колико заправо Вучић воли малвазију… »
Вучић се извинио истарским виноградарима: Немам право да вређам нечији труд и рад (видео)
Блиц 07.03.2021
Председник Србије Александар Вучић извинио се виноградарима Истре путем видео снимка, у ком се осврнуо на недавно дату изјаву о вртси истарског вина Малвазија. - Направио сам много грешака и правим их сваког дана. Ваљда је то… »
Председник Србије се извинио винарима из Истре
Слободна Европа 07.03.2021
Председник Србије Александар Вучић извинио се винарима у Истри због интервјуа у којем је вино из тог дела Хрватске назвао "одвратним". "Ваљда је то разлика између нормалних људи и оних који се праве да су безгрешни. Али сам пре… »
Вучић се извинио винарима из Истре: То што ја нешто не волим не значи да је лоше
Н1 Инфо 07.03.2021
Председник Србије Александар Вучић извинио се данас свим винарима из Истре због изјаве коју је дао у једном интервјуу за сарајевске медије где је рекао да је истарска малвазија "лоше вино које ништа не ваља", "да не може да се… »
Вучић се извинио истарским винарима: Нећу поновити грешку
Нова 07.03.2021
Председник Србије Александар Вучић се јавно извинио истарским винарима. Пошто је Александар Вучић Истарску Малвазију назвао вином ”које ништа не ваља” уследиле су бројне реакције. Градоначелник Пуле позвао га је да посети Истру… »
Вучић се извинио винарима из Хрватске: "Не волим малвазију али немам права да вређам нечији труд и рад" (видео)
Мондо 07.03.2021
Он је пре неки дан рекао како вино малвазија није добро. Он је пре неки дан рекао како вино малвазија није добро. Председник Србије Александар Вучић извинио се винарима из Истре који су се осетили увређеним после његове изјаве… »
Вучић се извинио винарима из Истре: Нисам љубитељ Малвазије, али немам права да вређам њихов труд
Телеграф 07.03.2021
- Направио сам велику грешку и искрено се кајем због тога - навео је у свом обраћању председник Србије. Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм профилу "Будућностсрбијеав" видео поруком у којој се… »
"Направио сам много грешака и правим их сваког дана, али..." Огласио се председник Вучић и послао веома важну поруку (видео)…
Србија данас 07.03.2021
Председник Србије обратио се видео поруком на свом Инстаграм профилу "будуцностсрбијеав" и упутио јавно извињење. Председник Србије Александар Вучић огласио се на свом Инстаграм профилу "будућностсрбијеав" видео поруком у којој… »
Вести дана »

Ванредна ситуација због пожара проглашена у више градова Србије
Наслови.аи пре 16 минутајош 45 повезаних

Девети дан блокада: Подршка приведенима, уклоњена блокада у Земуну
BBC News пре 11 минутајош 48 повезаних

Олујно невреме у Србији: У Београду повређено пет особа, у Новом Саду ветар чупао дрвец́е /видео/
Спутник пре 56 минутајош 52 повезане

Олујно невреме захватило већи део Србије, рушило дрвеће и кровове - у Београду повређено осам особа
РТС пре 6 минутајош 25 повезаних