Povezane vesti

Vučić se izvinio vinarima u Istri zbog negativnog komentara o malvaziji

Politika 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je danas vinare u Istri da mu oproste zbog nedavne izjave o istarskom vinu malvazija, ističući da se zbog te izjave kaje i da mu je iskreno žao. „Napravio sam mnogo greška i pravim ih svakoga dana, valjda… »

Vučić: Molim vinare u Istri da mi oproste

RTV 07.03.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, zamolio je vinare u Istri da mu oproste zbog nedavne izjave o istarskom vinu malvazija, ističući da se zbog te izjave kaje i da mu je žao. Vučić je izvinjenje objavio na svom instagram profilu. Napravio… »

Vučić: “Molim vinare da mi oproste”

Nova 07.03.2021
Pošto je Aleksandar Vučić Istarsku Malvaziju nazvao vinom ”koje ništa ne valja” usledile su brojne reakcije. Gradonačelnik Pule pozvao ga je da poseti Istru, a poznati istarski vinar otkrio je koliko zapravo Vučić voli malvaziju, ali i druge… »

Vučić se izvinio istarskim vinogradarima: Nemam pravo da vređam nečiji trud i rad (video)

Blic 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se vinogradarima Istre putem video snimka, u kom se osvrnuo na nedavno datu izjavu o vrtsi istarskog vina Malvazija. - Napravio sam mnogo grešaka i pravim ih svakog dana. Valjda je to razlika između normalnih… »

Vučić uputio izvinjenje vinarima u Istri

Dnevnik 07.03.2021
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je danas vinare u Istri da mu oproste zbog nedavne izjave o istarskom vinu malvazija, ističući da se zbog te izjave kaje i da mu je iskreno žao. "Napravio sam mnogo greška i pravim ih svakoga dana… »

Vučić se izvinio vinarima u Istri (VIDEO)

Danas 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se vinarima u Istri jer, kako je naveo, iako nije veliki ljubitelj malvazije, „svakako nema nikakvo pravo da vređa trud i rad vinogradara i vinara koji se bore za svoje proizvode“. Gradonačelnik Pule… »

Predsednik Srbije se izvinio vinarima iz Istre

Slobodna Evropa 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se vinarima u Istri zbog intervjua u kojem je vino iz tog dela Hrvatske nazvao "odvratnim". "Valjda je to razlika između normalnih ljudi i onih koji se prave da su bezgrešni. Ali sam pre nekoliko dana u… »

Vučić uputio izvinjenje vinarima i vinogradarima iz istre: Napravio sam grešku zbog koje se kajem i iskreno mi je žao video

Kurir 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas izvinjenje istarskim vinarima i vinogradarima zbog nedavne izjave o istarskom vinu malvazija. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram Објава коју дели… »

Vučić se izvinio vinarima iz Hrvatske: "Ne volim malvaziju ali nemam prava da vređam nečiji trud i rad" (video)

Mondo 07.03.2021
On je pre neki dan rekao kako vino malvazija nije dobro. On je pre neki dan rekao kako vino malvazija nije dobro. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se vinarima iz Istre koji su se osetili uvređenim posle njegove izjave od pre neki dan. On je… »

VIDEO: Vučić se snimkom na Instagramu izvinio istarskim vinarima čiji je proizvod izvređao

Radio 021 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu objavio je izvinjenje svim istarskim vinarima i vinogradarima. "Molim sve vinare u Istri da mi oproste zbog ovoga jer to što ja nešto ne volim ne znači da to nije dobro i ne znači da ja to… »

Vučić se izvinio istarskim vinarima: Neću ponoviti grešku

Nova 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se javno izvinio istarskim vinarima. Pošto je Aleksandar Vučić Istarsku Malvaziju nazvao vinom ”koje ništa ne valja” usledile su brojne reakcije. Gradonačelnik Pule pozvao ga je da poseti Istru, a poznati… »

Vučić se izvinio vinarima u Istri

RTS 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se vinarima u Istri jer, kako je rekao, nije veliki ljubitelj malvazije, ali je "svakako neko ko nema nikakvo pravo da vređa trud i rad vinogradara i vinara koji se bore za svoje proizvode". Aleksandar Vučić… »

Vučić se izvinio vinarima iz Istre: To što ja nešto ne volim ne znači da je loše

N1 Info 07.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se danas svim vinarima iz Istre zbog izjave koju je dao u jednom intervjuu za sarajevske medije gde je rekao da je istarska malvazija "loše vino koje ništa ne valja", "da ne može da se pije", i da Srbija… »

Pokazao da je pre svega čovek Vučić uputio izvinjenje istarskim vinarima: Napravio sam grešku zbog koje mi je iskreno žao…

Večernje novosti 07.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić uputio je izvinjenje vinarima iz Istre zbog izjave u jednom intervjuu. On je rekao da se zbog svoje izjave kaje i da mu je iskreno žao. - Napravio sam mnogo grešaka i pravim ih svakoga dana. Valjda je to razlika… »

"Napravio sam mnogo grešaka i pravim ih svakog dana, ali..." Oglasio se predsednik Vučić i poslao veoma važnu poruku…

Srbija danas 07.03.2021
Predsednik Srbije obratio se video porukom na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" i uputio javno izvinjenje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu "budućnostsrbijeav" video porukom u kojoj se iskreno izvinjava… »

Vučić se izvinio vinarima iz Istre: Nisam ljubitelj Malvazije, ali nemam prava da vređam njihov trud

Telegraf 07.03.2021
- Napravio sam veliku grešku i iskreno se kajem zbog toga - naveo je u svom obraćanju predsednik Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu "Budućnostsrbijeav" video porukom u kojoj se izvinjava istarskim vinarima… »

Vesti dana »