Povezane vesti
Dnevni horoskop za ponedeljak, 8. mart
Moj Novi Sad 08.03.2021
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan. Nema smisla isterivati pravdu ukoliko od toga nemate nikakvu korist. Uvažite tuđe argumente i u njima pronađite razlog da popustite u svojim stavovima. Budite pažljivi u saobraćaju, naročito ako se… »
Horoskop za ponedeljak, 8. Mart: Rak trpi kritiku zbog propuštene ponude; Strelac ulazi u svađe jer ne uvažava tuđa mišljenja…
Večernje novosti 08.03.2021
SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. OVAN Nema smisla isterivati pravdu ukoliko od toga nemate nikakvu korist. Uvažite tuđe argumente i u njima pronađite razlog da popustite u… »
Vesti dana »

Stručnjaci, pekari i Privredna komora Srbije o novim ekonomskim merama: koristi i izazovi
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 73 povezane

Svaka utakmica je odgovronost, teško mi je što sam naivno dobio kartone: Rade Krunić uoči meča sezone! Svi igrači su sa nama, crvena zvezda ne sme da ima alibi: Milojević svestan kako velikan mora da izgleda sutra!
Hot sport pre 26 minutajoš 39 povezanih

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 56 minutajoš 30 povezanih