Povezane vesti
Samohranoj majci iz Nikšića prete da će je sa ćerkom izbaciti na ulicu: Napravili joj pakao od života jer nije dala podršku…
Kurir 09.03.2021
Građanka Nikšića, Tanja Miljanić je, zbog svog političkog opredeljenja i podrške litijama, zajedno sa svojom ćerkom konstantno na udaru komšiluka i lokalne samouprave. "Nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta, moje dete i ja smo dobijali pretnje da će… »
Tanja iz Nikšića očajna: Politički progon postao je praksa ljudi iz DPS-a na vlasti
Alo 09.03.2021
Građanka Nikšića, Tanja Miljanić je, zbog svog političkog opredjeljenja i podrške litijama, zajedno sa svojom kćerkom konstantno na udaru komšiluka i lokalne samouprave. "Nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta, moje dete i ja smo dobijali pretnje da će… »
Vesti dana »
Vučić: Još nema novosti iz SAD o NIS-u, sutra veliki sastanak tim povodom; Rafinerija u Pančevu još danas ostaje u fazi tople cirkulacije
RTV pre 36 minutajoš 40 povezanih
ANEM: Više napada na medijske radnike u Negotinu, ministar policije da podnese ostavku
Glas Zaječara pre 4 satijoš 11 povezanih
Devojka koja je pobedila Vučića na biračkom mestu Sanković: “Ovo je bila proba, da vidi koliko mu batinaša treba za celu Srbiju”
Nova pre 55 minutajoš 52 povezane
Protestom ispred Osnovnog suda u Nišu građani i studenti obeležili 13 meseci od pada nadstrešnice
Beta pre 26 minutajoš 28 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati u Mionici i Negotinu, poništeno glasanje na jednom biračkom mestu u Sečnju
RTS pre 3 satajoš 30 povezanih