Povezane vesti
Samohranoj majci iz Nikšića prete da će je sa ćerkom izbaciti na ulicu: Napravili joj pakao od života jer nije dala podršku…
Kurir 09.03.2021
Građanka Nikšića, Tanja Miljanić je, zbog svog političkog opredeljenja i podrške litijama, zajedno sa svojom ćerkom konstantno na udaru komšiluka i lokalne samouprave. "Nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta, moje dete i ja smo dobijali pretnje da će… »
Tanja iz Nikšića očajna: Politički progon postao je praksa ljudi iz DPS-a na vlasti
Alo 09.03.2021
Građanka Nikšića, Tanja Miljanić je, zbog svog političkog opredjeljenja i podrške litijama, zajedno sa svojom kćerkom konstantno na udaru komšiluka i lokalne samouprave. "Nakon parlamentarnih izbora 30. avgusta, moje dete i ja smo dobijali pretnje da će… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak, 10. april: Tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Beta pre 55 minutajoš 26 povezanih
IDF: U ratnom smo stanju, nema mira sa Hezbolahom; Iran: Pregovori sa SAD uslovljeni primirjem u Libanu
RTS pre 35 minutajoš 22 povezane
SPC danas obeležava Veliki petak - Hristovo stradanje, najtužniji dan za hrišćane
Pravda pre 1 satjoš 33 povezane
Radno vreme za praznike: Pogledajte detaljan spisak za trgovine, pošte, parking i pijace
Nova pre 30 minutajoš 13 povezanih