Povezane vesti

Vučić se sastao sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija

Politika 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je da je tokom posete UAE razgovarao o brojnim temama, poljoprivredi, izvozu, ali i novim ulaganjima tamošnjih investitora u Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Abu Dabiju s princom… »

Predsednik iz Abu Dabija: Saopštio divnu vest za Srbiju - "Gradimo fabriku za proizvodnju kineske vakcine" (foto)

Srbija danas 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, obratio se javnosti. Predsednik Vučić govorio je i o sastanku koji je danas imao sa šeikom Bin Zajedom. Iz Abu Dabija predsednik Srbije odlazi u Bahrein, prvu… »

Vučić u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Bahreinu o razvoju saradnje

Glas Amerike 11.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u sredu uveče u Ujedinjene Arapske Emirate, gde je rekao da očekuje važne razgovore u Abu Dabiju, a potom i u Kraljevini Bahrein, što će biti njegova prva poseta toj zemlji. Ocenio je da su to "za nas važni… »

Vučić sa Al-Mubarakom: Donosim važne vesti za Srbiju

Dnevnik 11.03.2021
ABU DABI: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Abu Dabiju sa Kaldunom Al-Mubarakom, generalnim direktorom "Mubadala Investment Kompani". "Izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije i mojim dragim drugom Kaldunom Al-Mubarakom o… »

Vučić se sastao s prestolonaslednikom Abu Dabija

Dnevnik 11.03.2021
ABU DABI: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sastao se s princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga UAE, šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom. To je… »

Uoči sutrašnje sednice Kriznog štaba Predsednik Srbije najavio - "Biće strožih mera..."

Srbija danas 11.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić istakao je večeras da je britanski soj virusa korona postao dominantan u zemlji, i da će biti novih mera u suzbijanju širenja kovida 19. - Nema sumnje da će biti nešto strožih mera - rekao je Vučić iz Abu Dabija uoči… »

Sa Emiratima o poljoprivredi, izvozu i novim ulaganjima u Srbiju

RTV 11.03.2021
ABU DABI - Predsednik Srbije Alekandar Vučić preneo je da je tokom posete UAE razgovarao o brojnim temama, poljoprivredi, izvozu, ali i novim ulaganjima tamošnjih investitora u Srbiju. “Razgovarali smo o svim temama, o poljoprivredi, kako možmeo da… »

Vučić: U Srbiji će se proizvoditi kineska vakcina Sinofarm

Novi magazin 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će Srbija uskoro "imati novu fabriku vakcina" kineske kompanije "Sinofarm". Vučić je za RTS uživo iz Abu Dabija rekao da će fabrika u Srbiji biti izgradjena "u dogovoru sa Kinom i… »

"Pravićemo najekskluzivnije rizorte u divljini, da dolaze najbogatiji Evropljani i drugi"

B92 11.03.2021
Abu Dabi -- Predsednik Alekandar Vučić preneo je večeras da je tokom posete UAE razgovarao o poljoprivredi, izvozu, ali i novim ulaganjima tamošnjih investitora u Srbiju. “Razgovarali smo o svim temama, o poljoprivredi, kako možemo da izvozimo… »

Vučić: Od 15. oktobra počinje proizvodnja Sinofarma u Srbiji

N1 Info 11.03.2021
Napravili smo veliki dogovor večeras, zajedno sa UAE i Kinom izgradićemo u Srbiji novu fabriku za Sinofarm vakcine, koje ćemo proizvoditi od 15. oktobra, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Već sam javio našim ljudima da traže… »

Nema sumnje, biće strožih mera! Vučić pred sednicu Kriznog štaba - Srbija će graditi novu fabriku za vakcine!

Mondo 11.03.2021
Predsednik iz Abu Dabija o izgradnji fabrike za vakcine i merama. Predsednik iz Abu Dabija o izgradnji fabrike za vakcine i merama. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, obratio se javnosti. Vučić… »

Šta stvarno prodajemo i kupujemo od Emirata?

Nova 11.03.2021
Predsednik Srbije je u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sa kojima Srbija odavno ima bliske odnose, ali i Bahreinu, sa kojima nije imala gotovo nikakve odnose. Vučić nam se sinoć iznenada obratio preko sebi najdostupnije televizijie i što… »

Vučić oduševljeno iz emirata: Ustao sam i počeo da šetam od uzbuđenja - spasili smo našu zemlju!

Večernje novosti 11.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, koji je u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, obratio se javnosti večeras. Vučić je na početku obraćanja rekao da je danas napravljen dogovor sa UAE i Kinom da se izgradi fabrika Sinofarm u Srbiji. -… »

Sjajne vesti iz Abu Dabija: Vučić: Proizvodićemo Sinofarmovu vakcinu u Srbiji

Blic 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv korona virusa, kineske kompanije Sinofarm. Vučić je, nakon sastanka sa… »

Vučić za RTS: Dogovoreno da sa UAE i Kinom proizvodimo "Sinofarm" vakcinu

RTS 11.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je za RTS da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv koronavirusa kineske kompanije "Sinofarm". Poručio je da analize ukazuju da je većina… »

Vučić: Dogovor sa UAE i Kinom o proizvodnji kineske vakcine u Srbiji

Slobodna Evropa 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 11. marta da je dogovoreno da Srbija zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom izgradi fabriku za proizvodnju kineske Sinofarm vakcine. Vučić je to izjavio za Radio-televiziju Srbije tokom… »

Vučić: Velike vesti za Srbiju, dobićemo fabriku vakcina Sinofarm

B92 11.03.2021
Abu Dabi -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da će u Srbiji nići nova fabrika za Sinofarmove vakcine, u saradnji sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinezima. "Od 15. oktobra imaćemo velike količine vakcina za nas i ceo region. Mi ćemo… »

Vučić se sastao sa šeikom Mohamedom bin Zajedom; "Zadovoljstvo je susresti se s prijateljem" FOTO

B92 11.03.2021
Abu Dabi -- Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Muhamedom bin Zajedom el Nahjanom. U središtu pažnje su im unapređenje ekonomske saradnje, posebno u poljoprivredi, nove investicije, borba protiv… »

Vučić obelodanio odlične vesti: Nova fabrika vakcina u Srbiji od 15. oktobra u funkciji, cepivo pravimo sa Kinom i Emiratima

Kurir 11.03.2021
Imam važnu vest za građane Srbije. Potpuno grinfild fabriku za vakcine gradimo sa Emiratima i Kinezima, i od 15 oktobra krećemo sa proizvodnjom vakcina u Srbiji. Srbija će prvo da pakuje Sinofarm vakcine, a onda i praviti i tečnost vakcine, poručio… »

Vučić: Fabrika Sinofarm vakcina u Srbiji

Nova 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv koronavirusa, kineske kompanije Sinofarm. To će biti potpuno grinfild, nova… »

Vučić: Možemo mnogo da dobijemo iz saradnje sa Bahreinom! Uspeli smo da uspostavimo kontakte koje malo ko ima u svetu

Kurir 11.03.2021
ABU DABI - Predsednik Aleksandar Vučić, koji će nakon iz UAE, posetiće Bahrein, na poziv kralja Hamad Bin Isa Al Kalife, izrazio je večceras uverene da Srbija može mnogo da dobije iz saradnje sa tom bzalivskom kraljevinom, sa kojom do sada nije… »

Velika vest za Srbiju Vučić: Srbija će graditi fabriku za proizvodnju Sinofarm vakcine

Večernje novosti 11.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv korona virusa, kineske kompanije Sinofarm. Vučić je, nakon sastanka sa… »

Vučić: Dogovoreno da sa UAE i Kinom Srbija proizvodi Sinofarm vakcinu

RTV 11.03.2021
ABU DABI - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv korona virusa, kineske kompanije Sinofarm. Vučić je, nakon sastanka sa… »

Vučić sa prestolonaslednikom Abu Dabija o ekonomskoj saradnji i borbi protiv korone

Blic 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sastao se danas sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga UAE, šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom. To je… »

Vučić: Dogovoreno da s UAE i Kinom proizvodimo Sinofarm vakcinu

Dnevnik 11.03.2021
ABU DABI: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno s Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv korona virusa, kineske kompanije Sinofarm. Vučić je, nakon… »

“Spasili smo Srbiju! Istorijski dogovor sa UAE i Kinom”

Vesti online 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je večeras da je u Abu Dabiju dogovorio da se, zajedno sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom, u Srbiji proizvodi vakcina protiv koronavirusa, kineske kompanije Sinofarm. Vučić je, nakon sastanka sa… »

Vučić i Bin Zajed u Abu Dabiju razgovarali o ekonomskoj saradnji i investicijama

N1 Info 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, razgovarao je sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Muhamedom bin Zajedom el Nahjanom, objavljeno je na instagram nalogu buducnostsrbijeav. U centru… »

Vučić o poseti bahreinu: Srbija otvara puteve za nova tržišta i investicije

Večernje novosti 11.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, koji je u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, obratio se večeras javnosti. - Mi ćemo sutra već biti u Manami. To je bogata zemlja i verujem da mnogo toga možemo da dobijemo od te saradnje. Ovo otvara… »

Vučić se sastao sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija

Novi magazin 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Abu Dabiju s princom prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Mohamedom Bin Zajedom el Nahjanom i to objavio na "budućnostsrbijeav", na Instagramu. Razgovarali su o saradnji u poljoprivredi… »

Oglasio se šeik Bin zajed: Bilo mi je zadovoljstvo što sam sreo svog prijatelja Aleksandra Vučića

Kurir 11.03.2021
Posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, oglasio se i prestolonaslednik Abu Dabija, šeik Muhamed Bin zajed na tvriteru. "Bilo je zadovoljstvo sresti mog prijatelja Aleksandra Vučića, predsedniika Srbije. Razgovarali smo o našim… »

Bin Zajed: Imao sam zadovoljstvo da se sastanem sa svojim prijateljem Aleksandrom Vučićem (foto)

Večernje novosti 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sastao se sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Muhamedom bin Zajedom el Nahjanom, posle čega se prestolonaslednik oglasio na Tviteru. - Imao sam… »

Vučić sa direktorom Mubadale i na prezentaciji modela borbe protiv kovida -19

Novi magazin 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji boravi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) razgovarao je danas u Abu Dabiju sa generalnim direktorom kompanije Mubadala Kaldunom Al Mubarakom i prisustvovao prezentaciji modela koje ta zemlja primenjuje… »

Šansa za voćare

Vesti online 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), gde je istakao da očekuje važne razgovore u Abu Dabiju, a potom i u Kraljevini Bahrein, što je njegova prva poseta ovoj zemlji. Iako su na dnevnom redu… »

Vučić se sastao sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija

RTS 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sastao se sa princom prestolonaslednikom Abu Dabija šeikom Muhamedom bin Zajedom el Nahjanom. U centru pažnje su unapređenje ekonomske saradnje, posebno u… »

Vučić s direktorom Mubadale: Donosim važne vesti za Srbiju

Nova 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji boravi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) razgovarao je danas u Abu Dabiju sa generalnim direktorom kompanije Mubadala Kaldunom Al Mubarakom i prisustvovao prezentaciji modela koje ta zemlja primenjuje… »

Važan sastanak u Abu dabiju: Vučić razgovarao sa šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom! (foto)

Večernje novosti 11.03.2021
PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ujedinjenih Arapskih Emirata NJegovim veličanstvom šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom. Obraćanje… »

Vučić sa direktorom Mubadale i na prezentaciji modela borbe protiv kovida -19

Beta 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji boravi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) razgovarao je danas u Abu Dabiju sa generalnim direktorom kompanije Mubadala Kaldunom Al Mubarakom i prisustvovao prezentaciji modela koje ta zemlja… »

Vučić iz UAE: Izvanredan sastanak sa prijateljem Srbije, donosim strateški važne vesti za našu zemlju FOTO

B92 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Kaldunom al-Mubarakom, sa kojim se dogovarao o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji. Kako je Vučić napisao ispod fotografije na Instagramu, iz Emirata "donosi strateški važne vesti za Srbiju"… »

Srdačan susret predsednika Srbije sa princem: Pogledajte kako je prestolonaslednik Abu Dabija dočekao Vučića (foto)

Kurir 11.03.2021
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim veličanstvom šeikom Abu Dabi View this post on Instagram A… »

Vučić iz UAE: Donosim važne vesti za Srbiju

Vesti online 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sastao se sa Kaldunom el Mubarakom sa kojim se dogovarao o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji. Vučić je naveo da “donosi strateški važne vesti… »

Vučić se upoznao sa modelom UAE za borbu protiv koronavirusa

RTS 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, prisustvovao je prezentaciji modela te zemlje u upravljanju krizom prouzrokovanom koronavirusom. "Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u… »

Donosim važne vesti za Srbiju! Predsednik Vučić pokazao fotografije sa sastanka sa dragim drugom, dočekan u raskoši (foto)

Kurir 11.03.2021
BEOGRAD - Izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije i mojim dragim drugom Kaldunom Al-Mubarakom o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji i donosim strateški važne vesti za Srbiju, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom… »

Vučić u Emiratima, upoznao se s njihovim modelom u upravljanju korona krizom

N1 Info 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas boravi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a na svom instagram nalogu objavio je da je tamo prisustvovao prezentaciji modela UAE u upravljanju korona krizom i iskustva sa vakcinacijom. „Prisustvovao sam… »

Vučić se oglasio iz abu dabija: Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji foto

Kurir 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Danas se oglasio na svom Instagram profilu posle prezentacije kojoj je prisustvovao. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram… »

Predsednik se oglasio iz Emirata: "Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj…

Večernje novosti 11.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na svom Instagram profilu. - Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj Covid-19 koju nam je prikazao dr Saif Aldaheri… »

"Donosim važne vesti za Srbiju": Vučić se sastao sa Kaldunom Al-Mubarakom

Večernje novosti 11.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), gde će boraviti do petka, 12. marta. Vučić se danas sastao sa Kaldunom Al-Mubarakom. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)… »

Bahrein već okićen srpskim zastavama

B92 11.03.2021
Abu Dabi -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Abu Dabiju, u zvaničnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde će razgovarati o produbljivanju saradnje. Vučić je poslednji put boravio u zvaničnoj poseti Emiratima 2018. godine… »

Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Kurir 11.03.2021
Pregled najvažnijih vesti za sredu, 10. mart. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: PONOSAN SAM NA TO ŠTO JE SRBIJA POSTIGLA ZA 9 GODINA! VUČIĆ: Sa začelja smo stigli na vrh kad je o platama reč, Vojska je moćna.. Predsednik Srbije… »

Vučić je prvi srpski predsednik koji ide u posetu Bahreinu

Večernje novosti 11.03.2021
ALEKSANDAR Vučić prvi je predsednik Srbije koji će da poseti Bahrein. On se nalazi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), gde će da bude do petka, 12. marta. Potom će otići u Bahrein, u kome će da boravi do nedelje, 14. marta.… »

Vučić iz Abu Dabija o kriminalcima i optužbama: Pronašli smo još jedno telo u telefonima, očekivali smo odgovor mafije…

Blic 10.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je poseta Emiratima i Bahreinu važna za našu zemlju, te dodao da su ove dve zemlje poslale Srbiji ogromnu pomoć tokom pandemije. - Ovo su za nas važni razgovori, jer imamo razgovor sa… »

Vučić se obratio iz Abu Dabija: "Nije prvi put da me optužuju, kada se dokaže da lažu - zavlada tišina"

Večernje novosti 10.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras iz Abu Dabija, i tom prilikom je govorio o napadima mafijaša i političkih kriminalaca na državu Srbiju, koji se pojačaju svaki put kada otputuje iz zemlje. Predsednik Vučić je na početku… »

Predsednik se obratio iz abu dabija: Vakcinisali smo preko 1.146.000 građana

Večernje novosti 10.03.2021
PREDSEDNIK Vučić večeras govori o svim aktuelnim temama, borbi protiv kriminala i ratu s mafijom. Predsednik je rekao da ga čekaju važni razgovori u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i u Bahreinu - dve zemlje koje su nam svesrdno slale pomoć tokom… »

Obraćanje iz Abu Dabija: Predsednik Vučić večeras o "mafiji i političkim kriminalcima"

Blic 10.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima večeras će se obratiti građanima i, kako je najavljeno, "govoriti o mafijašima i političkim kriminalcima". Predsednik u UAE boravi do 12. marta, posle… »

Vesti dana »