Повезане вести

После Федерера, испао и Тим!

После Федерера, испао и Тим!

Спортске.нет 11.03.2021
Завршница турнира у Дохи ће протећи без два прва фаворита за титулу - Доминика Тима и Роџера Федерера. Швајцарац је раније вечерас поражен од Грузијца Базилашвилија, али изненађење вечери је пораз првог носиоца, Доминика Тима у… »
Федерер разочаран: Сад ћу морати да играм и на шљаци

Федерер разочаран: Сад ћу морати да играм и на шљаци

Моззарт спорт 11.03.2021
„Мечеви су ми потребни, немам други избор“, признао Швајцарац. Велики повратак Роџера Федерера није потрајао. На турниру у Дохи Швајцарац је изгубио други меч, бољи од њега је био Николоз Базилашвили, тако да је наступ на… »
“Кренуо сам од нуле, сезона на трави је за мене прави почетак”

“Кренуо сам од нуле, сезона на трави је за мене прави почетак”

Вести онлине 11.03.2021
Роџер Федерер је ове недеље играо први пут још од почетка фебруара 2020. године у Дохи, а од њега је у три сета био бољи Николоз Басилашвили, 3:6, 6:1, 7:5. Велика пауза је оставила траг на Швајцарцу који је истакао да за… »
Федерер изгубио од аутсајдера па шокирао медије: Срећан сам, али нисам очекивао овакав бол!

Федерер изгубио од аутсајдера па шокирао медије: Срећан сам, али нисам очекивао овакав бол!

Мондо 11.03.2021
Искусни Швајцарац је после пораза у другом колу турнира у Дохи причао о свом физичком стању. Искусни Швајцарац је после пораза у другом колу турнира у Дохи причао о свом физичком стању. Чекали смо 405 дана да се Роџер Федерер… »
Федерер елиминисан у Дохи

Федерер елиминисан у Дохи

Спортски журнал 11.03.2021
Освајач 20 грен слем титула јуче се вратио на терен после 13 месеци паузе због повреде. Швајцарски тенисер Роџер Федерер елиминисан је у четвртфиналу турнира у Дохи, након што је поражен од Грузијца Николоза Базилашвилија 3:6… »
Тенисер из Грузије шокирао Федерера и елиминисао га из Дохе

Тенисер из Грузије шокирао Федерера и елиминисао га из Дохе

Нова 11.03.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер завршио је овог четвртка учешће на турниру у Дохи, елиминацијом у четвртфиналу. Федерер је изгубио од Николоза Басилашвилија са 2:1 у сетовима (6:3, 1:6, 7:5). Швајцарац је пропустио меч лопту у… »
Федерер елиминисан са турнира у Дохи

Федерер елиминисан са турнира у Дохи

Нови магазин 11.03.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер завршио је данас учешће на турниру у Дохи, елиминацијом у четвртфиналу. Федерер је изгубио од Николоза Басилашвилија са 2:1 у сетовима (6:3, 1:6, 7:5). Швајцарац је пропустио меч лопту у трећем… »
Федерер елиминисан са турнира у Дохи! Швајцарац поражен после преокрета! (видео)

Федерер елиминисан са турнира у Дохи! Швајцарац поражен после преокрета! (видео)

Хот спорт 11.03.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер завршио је учешће на турниру у Дохи, пошто га је савладао Грузијац Николоз Басилашвили са 2-1 у сетовима, после преокрета – 3:6, 6:1, 7:5. Федерер се на терен вратио после 13 месеци паузе, добио… »
Крај за Роџера у Дохи: Грузијац елиминисао Федерера после преокрета

Крај за Роџера у Дохи: Грузијац елиминисао Федерера после преокрета

Вести онлине 11.03.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер завршио је учешће на турниру у Дохи је од њега био бољи Грузијац Николоз Басилашвили са 2-1 у сетовима, после преокрета 3:6, 6:1, 7:5. Федерер се на терен вратио после 13 месеци паузе, добио… »
Федерер пропустио меч лопту и изгубио од Басилашвилија!

Федерер пропустио меч лопту и изгубио од Басилашвилија!

Н1 Инфо 11.03.2021
Роџер Федерер пропустио је меч лопту и изгубио је од Николоза Басилашвилија из Грузије са 3:6, 6:1, 7:5 у четвртфиналу турнира из серије 250 у Дохи. Грузијац, који је пре турнира у Катару добио четири меча за годину дана, а сада… »
Шок! Федерер већ испао са турнира у Дохи: Роџере, размишљај о пензији, више ниси страх за аутсајдере!

Шок! Федерер већ испао са турнира у Дохи: Роџере, размишљај о пензији, више ниси страх за аутсајдере!

Мондо 11.03.2021
Убедљиви пораз легендарног тенисера. Убедљиви пораз легендарног тенисера Враћање на терен после више годину дана паузе није прошло најбоље! Легендарни Швајцарац Роџер Федерер испао је у четвртфиналу турнира 250 серије у… »
Сензација у Дохи: Мало познати Грузијац елиминисао Роџера Федерера! (видео)

Сензација у Дохи: Мало познати Грузијац елиминисао Роџера Федерера! (видео)

Вечерње новости 11.03.2021
ОЧЕКИВАЛИ су навијачи Роџера Федерера много од повратка свог љубимца на тениске терене, али он их је разочарао испавши већ у четвртфиналу АТП 250 турнира у Дохи и то од 42. рекета света Николоза Басилашвилија из Грузије који је… »
Федерер испао са турнира у Дохи

Федерер испао са турнира у Дохи

Моззарт спорт 11.03.2021
Николос Басилашвили спасио меч лопту и на крају славио после преокрета - 2:1. Турнир у Дохи трајао је само два меча за Роџера Федерера на његовом повратку тенису после паузе од више од годину дана. Еванса је савладао, али му је… »
Тениски шок! Роџер Федерер испао у четвртфиналу, имао меч лопту - а избацио га аутсајдер!

Тениски шок! Роџер Федерер испао у четвртфиналу, имао меч лопту - а избацио га аутсајдер!

Спортал блиц 11.03.2021
Роџер Федерер није успео да се пласира у полуфинале турнира у Дохи, иако је имао меч лопту за то. Сада шести играч света изгубио је од 42. са АТП листе, Николоза Басилашвилија са 6:3, 1:6, 5:7 у прилично драматичном сусрету, у… »
И Федерер је, ипак, само човек - Пораз у Дохи!

И Федерер је, ипак, само човек - Пораз у Дохи!

Спортске.нет 11.03.2021
Роџер Федерер се јуче вратио такмичењима после више од годину дана паузе, а то је обележио тријумфом над Британцем Данијелом Евансом у Дохи. Ипак, играње дан за даном је за 39-годишњег Швајцарца у овом тренутку очигледно… »
Федерер заборавио на правила, судија га подсећао (ВИДЕО)

Федерер заборавио на правила, судија га подсећао (ВИДЕО)

Вести онлине 11.03.2021
Роџер Федерер се тријумфално вратио на терен после паузе од 13 месеци. Ипак, победу над Данијелом Евансом у Дохи обележио је и један комичан детаљ. Швајцарац је толико дуго био ван такмичарског погона да је заборавио на нова… »
Почело је, где год да погледа - ово ће га прогањати! Федерер на терену у Дохи, а "дух" Новака Ђоковића на трибинама: Па…

Почело је, где год да погледа - ово ће га прогањати! Федерер на терену у Дохи, а "дух" Новака Ђоковића на трибинама: Па…

Спортал блиц 11.03.2021
се вратио на терен после 405 дана паузе. Цео свет је са нестрпљењем чекао повратак швајцарског аса, меч је привукао велику пажњу, толику да су се у тениском комплеску у главном граду Катара затекли и навијачи - ! Наиме… »
Мајица “311” као порука за Федерера у Дохи ФОТО

Мајица “311” као порука за Федерера у Дохи ФОТО

Нова 11.03.2021
Новак Ђоковић одмара на ловорикама Аустралијан опена и 311. недеље на врху АТП листе. За то време, Роџер Федерер бори се за повратак у форму у Дохи. Швајцарац се после 405 дана вратио на терен, победио је Дана Еванса у Дохи… »
Федерер заборавио правила, судија морао да га подсећа: Толико дуго није играо, својим питањима је све насмејао! (видео)

Федерер заборавио правила, судија морао да га подсећа: Толико дуго није играо, својим питањима је све насмејао! (видео)

Мондо 11.03.2021
Швајцарац се вратио на терен после 405 дана. Швајцарац се вратио на терен после 405 дана. Вратио се Роџер Федерер у среду на терен и одиграо први меч након пораза од Новака Ђоковића у полуфиналу Аустралијан опена 2020. године, а… »
Федерер се вратио и једва победио! Судија морао да упозори Швајцарца на пар ствари, ипак није играо више од годину дана /видео/…

Федерер се вратио и једва победио! Судија морао да упозори Швајцарца на пар ствари, ипак није играо више од годину дана /видео/…

Спортал блиц 10.03.2021
Након више од годину дана је одиграо један АТП меч, и победио. Швајцарски тенисер је славио против Данијела Еванса у три сета у другом колу турнира у Дохи. Било је 7:6, 3:6, 7:5, а пре овог дуела Федерер је последњу победу… »
Федерер после победе: Велики је изазов вратити се у мојим годинама, срећан сам!

Федерер после победе: Велики је изазов вратити се у мојим годинама, срећан сам!

Вечерње новости 10.03.2021
ПОСЛЕ тачно 405 дана Роџер Федерер се вратио на терен и после велике борбе победио је Британца Данијела Еванса са 7:6 (8), 3:6, 7:5 у осмини финала Дохе. Швајцарац није крио срећу због повратка. - Веома сам срећан како сам… »
Федерер се вратио после 405 дана паузе и победио

Федерер се вратио после 405 дана паузе и победио

Данас 10.03.2021
Швајцарски тенисер Роџер Федерер вратио се данас на терен после тачно 405 дана паузе и победио Британца Данијела Еванса са 7:6, 3:6, 7:5, у другом колу турнира у Дохи. Био је ово први меч Федерера од Аустралијан опена 2020… »

Вести дана »