Povezane vesti
Vučić: Laž postala glavni metod da se ruši Srbija
Danas 11.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je večeras da će se Srbija odupreti svim mafijačkim pritiscima i pobediće one koji misle da uz pomoć mafije mogu da vladaju zemljom za tuđ račun i interes, uz ocenu da ovakvih pokušaja rušenja države nema bez… »
Vučić odgovara kriminalcima: Pogrešio sam što sam se uzdao u neke ljude, nisam želeo da verujem da su takvi
Večernje novosti 10.03.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić upozorio je sve kriminalce i mafijaše da su pogrešili kada su udarili na Srbiju i na njega. - Ovakvih pokušaja rušenja države nema bez inostranog faktora. Kriv sam i zbog još jedne stvari. LJudi su naučili da vi pravite… »
Vesti dana »

Pronađeno telo kod Leskovca: Prva žrtva požara: Sumnja se da je reč o muškarcu koji je došao na sahranu prijatelja
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana

Novi Pazar izgubio od Jagelonije golom u šestom minutu nadoknade, remi Radničkog i Ki Klaksvika
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Dušanova (12) životna priča rasplakala je Srbiju: Živi bez majke, u šupi i kopa po đubretu da preživi: Sada konačno dobija šansu za srećno detinjstvo (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Proglašena vanredna situacija u ovom delu Srbije: Čuju se eksplozije, građani upozoreni: "Izbegavajte kretanje..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana