Povezane vesti
Dok su ga iznosili iz kola, Mićunović je naočigled medicinskog osoblja ispalio tri metka
Alo 13.03.2021
Nikšićanin Predrag Krcunović Krcko uoči izbora u tom gradu prisetio se kakva je situacija vladala 1997. godine u Crnoj Gori. Kako kaže, slično je i danas. - Prisetio sam se nekih strašnih scena 1997. godine. kada su bili izbori i previranja između Momira… »
Krcunović opisao kako je stradao kovačević: Mislio je da će Mićunović da ga spase, a ovaj mu je opalio 3 metka u glavu i stomak…
Kurir 13.03.2021
Nikšićanin Predrag Krcunović Krcko uoči izbora u tom gradu prisetio se kakva je situacija vladala 1997. godine u Crnoj Gori. Kako kaže, slično je i danas. "Prisetio sam se nekih strašnih scena 1997. godine. kada su bili izbori i previranja između Momira… »
Vesti dana »
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 21 minutajoš 71 povezana
Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog skupe nafte
RTV pre 3 satajoš 34 povezane
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 32 minutajoš 24 povezane
Teheran preti Balkanu: Mediji iz regiona objavili koje su potencijalne mete Irana
Mondo pre 41 minutajoš 64 povezane
EU ne vidi neposredne rizike po bezbednost snabdevanja naftom zbog rata sa Iranom
RTV pre 2 satajoš 49 povezanih