Povezane vesti
Otac moje dece je umro, a ja sam morala da snimam emisiju: Voditeljku život nije mazio - "Suze su u redu"
Mondo 14.03.2021
Bivši partner ostavio ju je još pre rođenja blizanaca. Bivši partner ostavio ju je još pre rođenja blizanaca. Voditeljka Dragana Katić godinama je na sceni i uvek nasmejana i doterana, ali život je nimalo nije mazio, pa je bilo i situacija kada je posle… »
"Imam razloga da se isplačem": Ispovest Dragane Katić o pokojnom suprugu, majci i teškim trenucima
Večernje novosti 14.03.2021
VODITELJKA emisije "Nikad nije kasno", Dragana Katić na javnoj sceni je više od tri decenije, ostvarila je brojne uspehe na poslovnom planu, ali ističe da nikada nije dozvolila da joj privatni problemi utiču na posao. – Imala sam situacije kada je moja… »
Vesti dana »

Tramp na večeri sa Netanjahuom: Hamas spreman da prihvati prekid vatre u Pojasu Gaze
Insajder pre 6 minutajoš 23 povezane

(Foto, video) gori širom Srbije, vanredna situacija u više mesta! Za 12 sati buknulo više od 600 požara, ima povređenih, oglasio se Dačić
Blic pre 31 minutajoš 17 povezanih

Siner: Ovo za mene nije pobeda, niko nije želeo da se ovako završi
Sportski žurnal pre 36 minutajoš 21 povezana

Upozorenje RHMZ - Srbiju će pogoditi dva fronta razornog nevremena Stižu gromovi, grad i orkanski vetar ovaj deo zemlje je prvi na udaru
Dnevnik pre 1 satjoš 14 povezanih