Povezane vesti
Otac moje dece je umro, a ja sam morala da snimam emisiju: Voditeljku život nije mazio - "Suze su u redu"
Mondo 14.03.2021
Bivši partner ostavio ju je još pre rođenja blizanaca. Bivši partner ostavio ju je još pre rođenja blizanaca. Voditeljka Dragana Katić godinama je na sceni i uvek nasmejana i doterana, ali život je nimalo nije mazio, pa je bilo i situacija kada je posle… »
"Imam razloga da se isplačem": Ispovest Dragane Katić o pokojnom suprugu, majci i teškim trenucima
Večernje novosti 14.03.2021
VODITELJKA emisije "Nikad nije kasno", Dragana Katić na javnoj sceni je više od tri decenije, ostvarila je brojne uspehe na poslovnom planu, ali ističe da nikada nije dozvolila da joj privatni problemi utiču na posao. – Imala sam situacije kada je moja… »
Vesti dana »

Ovo je nemoguće: Englezi dozvolili samo jedan šut u okvir svog gola na četiri utakmice! Piksi odlazi: Navijači iskazali nezadovoljstvo prikazanima protiv Engleske!
Hot sport pre 31 minutajoš 60 povezanih

Mile Svilar ponovo menja reprezentaciju: Situacija se zakomplikovala, uključeni i advokati! Piksi odlazi: Navijači iskazali nezadovoljstvo prikazanima protiv Engleske!
Hot sport pre 31 minutajoš 34 povezane

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih

6 zaključaka debate u EP o nasilju u Srbiji: „Moguće sankcije protiv onih koji su naredili batinanje demonstranata…“
Nedeljnik pre 6 satijoš 33 povezane