Povezane vesti
Jezivo zlostavljanje u Nišu: Mladić terao tinejdžera da se udara telefonom, pa snimke mučenja objavio na TikToku
Blic 13.03.2021
Niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjaka iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje. On se sumnjiči da je svog… »
Mladić iz Niša snimak zlostavljanja maloletnika podelio na društvenim mrežama
Danas 13.03.2021
Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv 19-godišnjeg mladića iz Niša osumnjičenog da je u parku u Nišu snimao maloletnika koga je uz pretnje naterao da sam sebe udara, potom ga i sam udario nekoliko puta, a snimak postavio na društvene mreže. Kako… »
Nišlija mučio tinejdžera: Pretio sedamnaestogodišnjaku, terao ga da sam sebe udara pa snimak delio na društvenim mrežama
Večernje novosti 13.03.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjaka iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Sumnja… »
Vesti dana »
Priveden dosadašnji šef beogradske policije zbog nestanka muškarca
BBC News pre 1 satjoš 127 povezanih
Monarhisti traže ostavke Dačića i Vasiljevića posle hapšenja načelnika beogradske policije
Beta pre 49 minutajoš 32 povezane
Naredne nedelje cene goriva u Srbiji nepromenjene: Dizel košta 223 dinara, a benzina 191 dinar
Nova ekonomija pre 2 satajoš 29 povezanih
Kina i SAD se složile oko ključne stvari: Tramp se pohvalio trgovinskim sporazumom, pa spomenuo Ormuz
Mondo pre 14 minutajoš 65 povezanih
Zelenski naložio vojsci da pripremi odgovor na veliki ruski napad
N1 Info pre 24 minutajoš 32 povezane