Povezane vesti
Jezivo zlostavljanje u Nišu: Mladić terao tinejdžera da se udara telefonom, pa snimke mučenja objavio na TikToku
Blic 13.03.2021
Niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjaka iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje. On se sumnjiči da je svog… »
Mladić iz Niša snimak zlostavljanja maloletnika podelio na društvenim mrežama
Danas 13.03.2021
Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv 19-godišnjeg mladića iz Niša osumnjičenog da je u parku u Nišu snimao maloletnika koga je uz pretnje naterao da sam sebe udara, potom ga i sam udario nekoliko puta, a snimak postavio na društvene mreže. Kako… »
Nišlija mučio tinejdžera: Pretio sedamnaestogodišnjaku, terao ga da sam sebe udara pa snimak delio na društvenim mrežama
Večernje novosti 13.03.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjaka iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Sumnja… »
Vesti dana »

Vreme danas svežije, promenljivo oblačno, mestimično kiša
Novi magazin pre 54 minutajoš 29 povezanih

Smrtonosna saobraćajna nesreća u Ečki: Vozač “BMV-a” usmrtio biciklistkinju
Serbian News Media pre 34 minutajoš 20 povezanih

Evropski lideri idu sa Zelenskim na sastanak u Bijelu kuću
Slobodna Evropa pre 15 minutajoš 55 povezanih

Francuski portal Medijapar: U Srbiji vlasti izabrale izuzetno opasno zaoštravanje
Beta pre 35 minutajoš 10 povezanih