Povezane vesti

Jezivo zlostavljanje u Nišu: Mladić terao tinejdžera da se udara telefonom, pa snimke mučenja objavio na TikToku

Jezivo zlostavljanje u Nišu: Mladić terao tinejdžera da se udara telefonom, pa snimke mučenja objavio na TikToku

Blic 13.03.2021
Niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjaka iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje. On se sumnjiči da je svog… »
Mladić iz Niša snimak zlostavljanja maloletnika podelio na društvenim mrežama

Mladić iz Niša snimak zlostavljanja maloletnika podelio na društvenim mrežama

Danas 13.03.2021
Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv 19-godišnjeg mladića iz Niša osumnjičenog da je u parku u Nišu snimao maloletnika koga je uz pretnje naterao da sam sebe udara, potom ga i sam udario nekoliko puta, a snimak postavio na društvene… »
Nišlija mučio tinejdžera: Pretio sedamnaestogodišnjaku, terao ga da sam sebe udara pa snimak delio na društvenim mrežama

Nišlija mučio tinejdžera: Pretio sedamnaestogodišnjaku, terao ga da sam sebe udara pa snimak delio na društvenim mrežama

Večernje novosti 13.03.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv devetnaestogodišnjaka iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i… »

Vesti dana »