Povezane vesti
Srećan kraj potrage za branislavom! Vratio se kući nakon što je ostavio čudnu poruku, evo gde je bio
Večernje novosti 16.03.2021
BRANISLAV Jovanović (72) koji je otišao od kuće juče između 13.30 i 14 sati nakon što je ostavio poruku u kojoj je napisaov "Čuvajte mi koze, ja idem na oporavak u banju!" vratio se kući, portvrdio je za naš portal njegov sin Sibin. - Danas je… »
Da li ste videli ovog čoveka? Porodica apeluje - pomozite nam da nađemo Branislava (72)
Večernje novosti 15.03.2021
PORODICA iz Niške Banje u ponedeljak je policiji prijavila nestanak Branislava Jovanovića (72) koji je, kako kažu, napustio porodični dom i otišao u nepoznatom pravcu. Branislavov sin Sibin kaže da je otac ostavio neuobičajeno poruku zataknutu za… »
Vesti dana »

Jovanović o policiji na Medicinskom: Narušavanje autonomije i direktna upotreba sile, dekan da se dozove pameti – ne krije da je u partiji
N1 Info pre 39 minutajoš 20 povezanih

Kolumnista Dejan Ilić priveden pa pušten, novinarska udruženja: "Opasna poruka i napad na slobodu govora"
NIN pre 58 minutajoš 58 povezanih

(BLOG) Studenti osmi dan biciklima na putu do Strazbura, stotinak njihovih kolega u Nišu pozvano na informativni razgovor
N1 Info pre 4 minutajoš 13 povezanih

Tužilaštvo traži hapšenje Zorana Đajića zbog pretnje smrću predsedniku Srbije
Beta pre 40 minutajoš 18 povezanih

Dekan Fizičkog fakulteta: Mislim da će vlast ići ka uništavanju univerziteta
Nova pre 4 satijoš 34 povezane