Povezane vesti
Srećan kraj potrage za branislavom! Vratio se kući nakon što je ostavio čudnu poruku, evo gde je bio
Večernje novosti 16.03.2021
BRANISLAV Jovanović (72) koji je otišao od kuće juče između 13.30 i 14 sati nakon što je ostavio poruku u kojoj je napisaov "Čuvajte mi koze, ja idem na oporavak u banju!" vratio se kući, portvrdio je za naš portal njegov sin Sibin. - Danas je… »
Da li ste videli ovog čoveka? Porodica apeluje - pomozite nam da nađemo Branislava (72)
Večernje novosti 15.03.2021
PORODICA iz Niške Banje u ponedeljak je policiji prijavila nestanak Branislava Jovanovića (72) koji je, kako kažu, napustio porodični dom i otišao u nepoznatom pravcu. Branislavov sin Sibin kaže da je otac ostavio neuobičajeno poruku zataknutu za… »
Vesti dana »

Održan protest ispred PS Stari grad zbog belih šatora u Pionirskom parku i ispred Skupštine (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane

Ponovo pljušti! Do kraja večeri još kiše sa grmljavinom: Upaljen meteoalarm za naredna tri dana, evo šta to znači (foto/video)
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana

I treća blokada NS raskrsnica uspešno prošla: Građani ovog puta zaustavili saobraćaj na 45 minuta (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 68 povezanih

Tramp pobesneo na Putina: Igra se vatrom, da nije bilo mene mnogo loših stvari već bi se dogodilo Rusiji!
Kurir pre 16 minutajoš 21 povezana

U Sremskoj Mitrovici počelo suđenje lekaru zbog akušerskog nasilja VIDEO
B92 pre 1 satjoš 18 povezanih