Povezane vesti
Srećan kraj potrage za branislavom! Vratio se kući nakon što je ostavio čudnu poruku, evo gde je bio
Večernje novosti 16.03.2021
BRANISLAV Jovanović (72) koji je otišao od kuće juče između 13.30 i 14 sati nakon što je ostavio poruku u kojoj je napisaov "Čuvajte mi koze, ja idem na oporavak u banju!" vratio se kući, portvrdio je za naš portal njegov sin Sibin. - Danas je došao… »
Da li ste videli ovog čoveka? Porodica apeluje - pomozite nam da nađemo Branislava (72)
Večernje novosti 15.03.2021
PORODICA iz Niške Banje u ponedeljak je policiji prijavila nestanak Branislava Jovanovića (72) koji je, kako kažu, napustio porodični dom i otišao u nepoznatom pravcu. Branislavov sin Sibin kaže da je otac ostavio neuobičajeno poruku zataknutu za vrata… »
Vesti dana »

Elita 8: Finale Pobednik rijalitija je Gastoz! Ukrajinka ušla u top 3, a Anelina sestra Sita poručila besno: "Tražićemo uvid u glasove" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih

Internetom kruži eksplicitna fotografija ene Čolić: Tokom finala Elite 8 na mrežama haos: Ona ne zna šta je čeka kada izađe iz Zadruge (foto)
Blic pre 21 minutajoš 13 povezanih

Odlučen pobednike Elite 8: Napeto pred sam kraj za nagradu od 100.000 evra, evo ko je izdominirao
Mondo pre 11 minutajoš 8 povezanih

Danas toplo, ali promenljivo oblačno sa pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavine
Radio 021 pre 21 minutajoš 6 povezanih