Povezane vesti
Dnevni horoskop za petak, 19. mart
Moj Novi Sad 19.03.2021
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za ovaj dan... Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra vest je da je rešenje jednostavno i za vas povoljno. Nakon velikih… »
Horoskop za petak, 19. Mart: Blizanci se upleli u začarani krug; Jarac je dopustio da misli tuđom glavom
Večernje novosti 19.03.2021
SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. OVAN Sva vaša pažnja je usmerena na problematičnu situaciju koja se odvija u krugu vaše porodice. Kulminacija svega stiže danas, a dobra… »
Vesti dana »

"Svi koji napadaju policiju biće: Uhapšeni!" Dačić: "Preduzećemo sve mere"
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Čak četiri člana žirija nisu u finalu! Zvezde Granda: Evo ko ne bodri svoje kandidate u velikoj završnici sezone
Blic pre 31 minutajoš 7 povezanih

Ovako je izgledao napad demonstranata na policiju i pokušaj da probiju kordon kod "Londona" (video)
Blic pre 56 minutajoš 2 povezane

Sva lica koja su napala policiju biće identifikovana: Nenad Stefanović (vjt): Nasilje neće biti tolerisano
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

„Ja sam ćaci, vi ste naci“: Mladić koji je ometao reportera N1 uznemiravao i druge novinare (VIDEO)
Danas pre 31 minutajoš 3 povezane