Повезане вести

Истрага против лидера Странке слободе и правде због тајних рачуна: Ђиласу прети 10 година затвора и одузимање имовине?!

Истрага против лидера Странке слободе и правде због тајних рачуна: Ђиласу прети 10 година затвора и одузимање имовине?!

Курир 19.03.2021
Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде, против кога су надлежни органи покренули истрагу за утврђивање порекла новца који држи на неколико рачуна широм света, могао би да добије и десет година затвора уколико се докаже да… »
Погледајте: Ђилас сакрио око 10 милона евра на овим дестинацијама (видео)

Погледајте: Ђилас сакрио око 10 милона евра на овим дестинацијама (видео)

Вечерње новости 19.03.2021
"НОВОСТИ" су дошле до доказа од којих је Драган Ђилас стрепио и уверавао народ да не постоје. Доказали смо да лидер Странке слободе и правде поседује рачуне у Хонгконгу, Швајцарској и на Маурицијусу, на којима се налази око 10… »
Два лица Драгана ђиласа: Шта је говорио некада о слободи медија, а шта ради сада? (видео)

Два лица Драгана ђиласа: Шта је говорио некада о слободи медија, а шта ради сада? (видео)

ДРАГАН Ђилас, чије су рачуне у у пореским рајевима широм света откриле "Вечерње новости", јуче је напао нашу новинарку током конференције и назвао лажовима раднике већине медија у Србији, које сматра, како је рекао, "не… »
Ђилас крије милионе и у Хонгконгу: Сви детаљи нове афере везане за лидера Странке слободе и правде

Ђилас крије милионе и у Хонгконгу: Сви детаљи нове афере везане за лидера Странке слободе и правде

ЛИДЕР Странке слободе и правде Драган Ђилас има скоро 3,3 милиона евра на рачуну у Хонгконгу - показује још један документ до којег су дошле "Новости". Овај рачун налази се у Банк оф Цхина (Хонгконг) ЛТД, а према изводу од 12… »
Ђилас променио назив фирме у Швајцарској: МУЛТИЦОМ опен АГ прешао у опен ИНТЕРНАТИОНАЛ АГ

Ђилас променио назив фирме у Швајцарској: МУЛТИЦОМ опен АГ прешао у опен ИНТЕРНАТИОНАЛ АГ

ПРЕМА јавно доступним подацима лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас до 28. децембра прошле године имао компанију под називом МУЛТИЦОМ ОПЕН АГ, регистровану у Швајцаркој. Међутим, компанија 29. децембра добија ново име ОПЕН… »
"Зашто новинарска удружења ћуте?": Стојаковић о Ђиласовом омаловажавању новинара "Новости"

"Зашто новинарска удружења ћуте?": Стојаковић о Ђиласовом омаловажавању новинара "Новости"

ДУШАН Стојаковић, уредник економске рубрике „Вечерњих новости”, поводом тога што је Драган Ђилас Андријану Нешић, новинарку и помоћника главног уредника, назвао „неновинаром", позвао је новинарска удружења да реагују. - Чуди ме… »
Ђилас: Вучић је иза криминалне групе која фалсификује документа

Ђилас: Вучић је иза криминалне групе која фалсификује документа

Данас 19.03.2021
Председник Странке слободе и правде представио доказе да нема рачуне на Маурицијусу Организована криминална група, иза које стоји Александар Вучић, председник СНС који обавља и функцију председника државе, фалсификовала је… »
Вечерње новости: Ђилас има рачун у Хонгконгу

Вечерње новости: Ђилас има рачун у Хонгконгу

Н1 Инфо 19.03.2021
Вечерње новости објавиле су данас да имају нови документ на основу којег тврде да председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас има скоро 3,3 милиона евра на рачуну у Хонгконгу. Овај рачун налази се у Банк оф Цхина… »
Вучић хоће на полиграф, Ђилас одбио: Извикао се на новинаре и побегао

Вучић хоће на полиграф, Ђилас одбио: Извикао се на новинаре и побегао

Вечерње новости 18.03.2021
ПРЕДСЕДНИК Вучић је током свог гостовања рекао како би у сваком моменту ишао на полиграф. - Рекли су ми да се "Маурицијус" појавио због "Јовањице". Овај случај покренут је пре годину и 4 месеца и тек сада говоре да нешто… »
Вучић о ђиласовом нападу на медије: Нико нема право да напада новинаре, ја одговарам на сва питања

Вучић о ђиласовом нападу на медије: Нико нема право да напада новинаре, ја одговарам на сва питања

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић реаговао је поводом инцидента који је Драган Ђилас изазвао на конференцији за медије одбијајући да одговара на питања Андријане Нешић, помоћника главног и одговорног уредника за дигитална… »
Вучић о Ђиласу: Новац на Маурицијусу не повлачи само политичке последице, много пореза ту није плаћено

Вучић о Ђиласу: Новац на Маурицијусу не повлачи само политичке последице, много пореза ту није плаћено

ПРЕДСЕДНИК Србије рекао је да је незаконито када резидент Србије не плати порез на пренос апсолутних права, порез на добит и многе друге порезе. - Ја сам то само јавно поменуо и то на држање придика на најглупље могуће теме… »

Вести дана »