Povezane vesti
Uvek si bio jači od svake muke: Vučević uputio poruku podrške Andreju Vučiću - Što pre stani na noge, Srbija je uz tebe! (foto)…
Večernje novosti 19.03.2021
GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević uputio je poruku bratu predsednika Srbije Andreju Vučiću, koji ima obostranu upalu pluća. - Andrej, druže moj dobri, uvek si bio jači od svake muke koja ti se isprečila na životnom putu, zato sam siguran da ćeš i iz… »
Vučić: "Moj brat ima obostranu upalu pluća"
Blic 19.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća. Vučić je na Instagram profilu ''budućnostsrbijeav'' objavio sliku sa bratom iz detinjstva uz poruku podrške. "Ovo levo je moj brat Andrej, lagao je… »
Vesti dana »
(Foto, video) Zelenski smenio šefa vojske: Novi potres u Kijevu, evo ko je novi vrhovni komandant
Blic pre 54 minutajoš 51 povezana
Zvezda „pokerom“ završila posao: Ubedljiv trijumf protiv Larna u Severnoj Irskoj
Dnevnik pre 24 satajoš 35 povezanih
Detalji drame na putu za Niš: Sanitet pokvaren, vozača pokosio kamion, unutra bolesno dete - a onda se pojavila ona
Mondo pre 35 minutajoš 18 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 1 satjoš 68 povezanih