Povezane vesti
Uvek si bio jači od svake muke: Vučević uputio poruku podrške Andreju Vučiću - Što pre stani na noge, Srbija je uz tebe! (foto)…
Večernje novosti 19.03.2021
GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević uputio je poruku bratu predsednika Srbije Andreju Vučiću, koji ima obostranu upalu pluća. - Andrej, druže moj dobri, uvek si bio jači od svake muke koja ti se isprečila na životnom putu, zato sam siguran da ćeš i iz… »
Vučić: "Moj brat ima obostranu upalu pluća"
Blic 19.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da njegov brat Andrej ima obostranu upalu pluća. Vučić je na Instagram profilu ''budućnostsrbijeav'' objavio sliku sa bratom iz detinjstva uz poruku podrške. "Ovo levo je moj brat Andrej, lagao je… »
Vesti dana »
Više lica privedeno kod Ušća tokom protesta, blokiran Bulevar Nikole Tesle
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Protesti širom Srbije zbog nasilja u Novom Sadu i napada SNS aktivista na studente: Policija u BGD presretala i hapsila kažu studenti (VIDEO, FOTO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o incidentima u Novom Sadu: Neki nisu hteli da beže, pa su im udarili nekoliko šamara
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Aleksandra Prijović na ivici suza: Sve puca od emocija na koncertu u čast Šabanu Šauliću, bila mu je miljenica: "On je jedan jedini" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Pokušao da reketira baku praseta, pa mu zapalio automobil: Oglasio se MUP o hapšenju osumnjičenog: "Određeno je zadržavanje"
Blic pre 18 minutajoš 1 povezana