Povezane vesti
Mediji: VK dala negativno mišljenje na izmjenu tužilačkih zakona u Crnoj Gori
Glas Amerike 20.03.2021
PODGORICA — Podgorički mediji objavili su u subotu informaciju da je Venecijanska komisija usvojila negativno mišljenje na predložene izmjene tužilačkih zakona koje im je uputio ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Crme Gore, Vladimir… »
Venecijanska komisija donela odluku: Usvojeno negativno mišljenje na predložene izmene tužilačkih zakona u Crnoj Gori
Večernje novosti 20.03.2021
VENECIJANSKA komisija usvojila je negativno mišljenje na predložene izmene tužilačkih zakona koje im je uputio ministar pravde Vladimir Leposavić. U zvaničnom mišljenju, VK je saopštila da političke odluke treba donositi na transparentan način i kroz… »
Vesti dana »
Novopazarski medij: Uzrok požara u fabrici u Novom Pazaru najverovatnije ljudski faktor
Danas pre 9 minutajoš 47 povezanih
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 34 minutajoš 26 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 33 minutajoš 24 povezane
Za rubriku "Verovali ili ne?" Partizan sa četiri različita trenera slavio u Evroligi ove sezone
Večernje novosti pre 2 satajoš 25 povezanih