Povezane vesti
Zadranin ostavio Divca u čudu: Znam ja Vlada, baš smo dobri
Nova 21.03.2021
Snežana Divac, supruga nekadašnjeg košarkaša i generalnog menadžera Sakramento Kingsa podelila je zanimljivu anegdotu sa aerodroma. Pošto se često dešava da prosečan čovek sretne nekog od poznatih sportista i ne poveruje “na keca” da je to zaista… »
Ispala Hrvata koja će vas dovesti do suza: Zadranin sreo Divca i rekao mu "mnogo sam dobar sa Divcem, proputovao sam Ameriku…
Večernje novosti 21.03.2021
LEGENDARNI srpski košarkaš Vlade Divac imao je mnogo susreta sa svojim fanovima na raznim meridijanima, a jedan takav, svakako drugačiji od bilo kog do sada, imao je na aerodromu sa jednim lažnim poznanikom. Naime, tu anegdotu sa svojim pratiociam… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 75 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 3 satajoš 41 povezana

"Veći događaj od svakog mog koncerta": Saša Matić emotivan na punoletstvu ćerke Tare (Foto, Video)
Mondo pre 13 minutajoš 19 povezanih

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 43 minutajoš 14 povezanih