Povezane vesti
Tužilaštvo istražuje smrt bandića: Sumnjive okolnosti pod kojima je preminuo gradonačelnik Zagreba
Večernje novosti 22.03.2021
DRŽAVNO tužilaštvo počelo je predistražne radnje o okolnostima pod kojima je umro dugogodišnji gradonačelnik Zagreba Milan Bndić, potvrdila je za hrvatski portal Indeks zamenica opštinskog državnog tužilaštva Ksenija Jurin Panić. Prema njenim rečima, u… »
Tužilaštvo istražuje smrt Milana Bandića: Okolnosti njegove smrti i dalje obavijene velom tajne
Kurir 22.03.2021
Hrvatsko državno tužilaštvo počelo je da istražuje smrt dugogodišnjeg gradonačelnika Milana Bandića. U saradnji s policijom pokušaće da utvrde šta se tačno događalo 27. februara na zagrebačkom Vrhovcu, gde je gradonačelnik preminuo od masivnog srčanog… »
Vesti dana »

"Sukob nije gotov": Oglasio se Lavrov nakon što je Tramp potpisao primirje: "Kraj podrazumeva granice iz 1967. godine"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Sarkozi ide u zatvor: Bivši predsednik Francuske osuđen zbog libijske afere: Evo koliko će robijati
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane