Povezane vesti
Mentalno i fizičko zdravlje Bajdena je upitno! Oglasio se bivši lični lekar američkih predsednika!
Pravda 23.03.2021
Bivši lični lekar trojice američkih predsednika, Roni Džekson primetio je znake za ozbiljnu zabrinutost zbog ponašanja američkog predsednika Džoa Bajdena. - Radio sam kao lekar Bele kuće za vreme tri predsednika. Video sam šta je potrebno fizički i… »
Bajden bolestan mentalno i fizički? Bivši lekar tri predsednika alarmirao javnost!
Večernje novosti 23.03.2021
BIVŠI lični lekar trojice američkih predsednika, Roni DŽekson primetio je znake za ozbiljnu zabrinutost zbog ponašanja američkog predsednika DŽoa Bajdena. - Radio sam kao lekar Bele kuće za vreme tri predsednika. Video sam šta je potrebno fizički i… »
Vesti dana »
Sunce ponovo preuzima primat: za vikend pretežno suvo i toplo
Glas Zapadne Srbije pre 8 minutajoš 22 povezane
Voli skandale i zna da napravi iznenađenje: Novaka je iznervirao – a sada igra protiv njega
Sputnik pre 18 minutajoš 16 povezanih
Kreće udarni talas putovanja: Na Gradini zadržavanje 30 minuta, ostali prelazi za sada prohodni
RINA pre 1 satjoš 9 povezanih
O 'rođenom pobedniku', grčevima i probušenom kostobranu: Rani mostarski radovi Luke Modrića
BBC News pre 23 minutajoš 87 povezanih
Broj žrtava u zemljotresu u Venecueli porastao na 2.595, procenjuje se da je to samo trećina
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih