Povezane vesti
"Majku vam dečiju, nećete vi da ginete, ja ću": Poslednje reči heroja Milenka Pavlovića koje se ne zaboravljaju!
Mondo 25.03.2021
Heroj pukovnik Milenko Pavlović, komandant 204. lovačko avijacijskog puka, poginuo je pre 22 godine u neravnopravnoj borbi s NATO avionima kada se žrtvovao kako bi spasao mlađeg kolegu sigurne smrti. Heroj pukovnik Milenko Pavlović, komandant 204… »
"Majku vam dečiju, nećete vi da ginete, ja ću": Reči heroja Milenka Pavlovića koji je svesno otišao u smrt ne smeju da se…
Večernje novosti 25.03.2021
- DANIMA i noćima smo moj pobratim pukovnik pilot Milenko Pavlović tokom NATO Bombardovanja SRJ 1999. godine vodili duge razovore i dogovorili se da je najvažnije da sačuvamo ljude. Kada je tog dana 4. maja izvukao mladog pilota iz kokpita uz reči "Majku… »
Vesti dana »
Nikola Jokić je košarkaško čudo, MVP i najbolji na svetu! Niko nikada u istoriji nije zabeležio ovakav poduhvat
Kurir pre 4 minutajoš 40 povezanih
Nove informacije o stanju vrhovnog vođe Irana: Otkriveno gde se nalazi, obaveštajni izvori tvrde da je bez svesti
Nova pre 35 minutajoš 20 povezanih
Hitno upozorenje RHMZ: Srbiju pred Uskrs očekuje veoma opasna pojava, evo kada će biti najkritičnije
Blic pre 15 minutajoš 18 povezanih
Ističe rok koji je Tramp dao Iranu za otvaranje Ormuskog moreuza
N1 Info pre 4 minutajoš 16 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije: Razgovaraće sa predstavnicima tri stranke
Blic pre 50 minutajoš 13 povezanih