Povezane vesti
Najmanje 25 ljudi poginulo u rušenju zgrade u Kairu
Slobodna Evropa 29.03.2021
Najmanje 25 ljudi poginulo je u subotu, 27. marta, u urušavanju zgrade u popularnom kvartu Kaira, dok se akcije spasavanja nastavljaju, preneo je egipatski list Al Ahram. Snage civilne zaštite izvukle su još tela iz ruševina, preneo je dnevnik i dodao da… »
Srušila se stambena zgrada u Kairu, najmanje 18 mrtvih
Glas Amerike 28.03.2021
KAIRO — Najmanje 18 ljudi je poginulo kada se srušila devetospratna stambena zgrada u Kairu, prenose mediji u Egiptu. Povređene su najmanje 24 osobe. Državni list Al Ahram piše da spasioci pretražuju ruševine. "Pred mojim očima su odveli četvoro ljudi… »
Najmanje 18 poginulo i 24 povređeno u rušenju zgrade u Kairu
Nova 28.03.2021
U urušavanju zgrade u Kairu poginulo je 18 ljudi, a 24 je povređeno, javili su večeras egipatski državni mediji. Pripadnici timova spasilaca pronašli su tela tokom dana, preneo je državni list Al-Ahram. Devetospratnica se srušila jutros u istočnom delu… »
Najmanje 18 poginulo i 24 povređeno kada se srušila zgrada u Kairu
Danas 27.03.2021
U urušavanju zgrade u Kairu poginulo je 18 ljudi, a 24 je povređeno, javili su večeras egipatski državni mediji. Pripadnici timova spasilaca pronašli su tela tokom dana, preneo je državni list Al-Ahram. Devetospratnica se srušila jutros u istočnom delu… »
Vesti dana »
Studenti i građani protestovali protiv rušenja Generalštaba u Beogradu
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 33 povezane
"To je direktna provokacija, nije slučajno": Obradović objasnio svima plan protivnika
Mondo pre 1 danjoš 48 povezanih
Prevoznik Jaćimović: Neću prekinuti štrajk glađu dok moji zahtevi ne budu ispunjeni
Novi magazin pre 6 satijoš 43 povezane
Vašington: Ponosan sam na Pokuševskog, znao sam da on to može
Sport klub pre 2 satajoš 106 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 4 satijoš 37 povezanih