Povezane vesti

Lečić je glumio u spotu za pesmu "Bubamara" - skinut je sa jutjuba: Knez izneo svoj stav o slučaju Danijele Štajnfeld!

Lečić je glumio u spotu za pesmu "Bubamara" - skinut je sa jutjuba: Knez izneo svoj stav o slučaju Danijele Štajnfeld!

Mondo 29.03.2021
Pevač kaže da njegovu ćerku Kseniju niko ne bi mogao da uvuče u takvu priču. Pevač kaže da njegovu ćerku Kseniju niko ne bi mogao da uvuče u takvu priču. Pevač Nenad Knežević Knez, u čijem spotu za veliki hit "Bubamara" je glumio Branislav… »
Knez o optužbama danijele Štajnfeld: Evo šta je rekao o slučaju koji je uzdrmao Srbiju

Knez o optužbama danijele Štajnfeld: Evo šta je rekao o slučaju koji je uzdrmao Srbiju

Večernje novosti 29.03.2021
POZNATI pevač Nenad Knežević Knez prokomentarisao je optužbe za silovanje koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela protiv Branislava Lečića. Knezova pesma "Bubamaro moja mila", u čijem se spotu pojavljuje i Branislav Lečić, je skinuta sa… »
"Lečić evidentno nije kriv" Aca Lukas podržao glumca: Mislim da je klasična nameštaljka!

"Lečić evidentno nije kriv" Aca Lukas podržao glumca: Mislim da je klasična nameštaljka!

Večernje novosti 28.03.2021
ACA Lukas progovorio je o slučaju koji potresa javnost u vezi tvrdnji Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao Branislav Lečić. Budući da poznaje glumca Branislava Lečića, progovorio je o optužbama koje je glumica Danijela Štajnfeld… »

Vesti dana »