Povezane vesti
Želeli su da mi unište porodicu: Predsednik o praćenju sina i brata - Jel mislite da sam ja idiot?
Večernje novosti 29.03.2021
- PRATILI su mi i sina i brata, taj ko je to radio želeo je da mi uništi porodicu - rekao je večeras na TV Hepi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Ne mislim da je Kokeza učestvovao u toj zamisli da se ja likvidiram. Mislim da on nije ni za to… »
"Želeli su da mi unište porodicu": Vučić: Ne mislim da je Kokeza učestvovao u tome, niti da je sposoban za tako nešto
Blic 29.03.2021
"Pratili su mi i sina i brata, taj ko je to radio želeo je da mi uništi porodicu", rekao je večeras predsednik Srbije. Predsednik je rekao da ne veruje da je u tome učestvovao Slaviša Kokeza. - Ja ne mislim da je on učestvovao u tome, on je to negde… »
Vesti dana »
Protest ispred Filozofskog fakulteta: Prvi u organizaciji "Pobunjenog univerziteta", došli i profesori i glumci (foto)
Kurir pre 40 minutajoš 42 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
Pravda pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Novi magazin pre 6 satijoš 5 povezanih
RTS: Uprava Univerziteta u Beogradu će sutra zvanično odgovoriti na poziv predsednika Srbije
Beta pre 34 minutajoš 24 povezane