Povezane vesti
Želeli su da mi unište porodicu: Predsednik o praćenju sina i brata - Jel mislite da sam ja idiot?
Večernje novosti 29.03.2021
- PRATILI su mi i sina i brata, taj ko je to radio želeo je da mi uništi porodicu - rekao je večeras na TV Hepi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Ne mislim da je Kokeza učestvovao u toj zamisli da se ja likvidiram. Mislim da on nije ni za to… »
"Želeli su da mi unište porodicu": Vučić: Ne mislim da je Kokeza učestvovao u tome, niti da je sposoban za tako nešto
Blic 29.03.2021
"Pratili su mi i sina i brata, taj ko je to radio želeo je da mi uništi porodicu", rekao je večeras predsednik Srbije. Predsednik je rekao da ne veruje da je u tome učestvovao Slaviša Kokeza. - Ja ne mislim da je on učestvovao u tome, on je to negde… »
Vesti dana »
Muškarac pucao u Beloj kući: Trampa sklonilo obezbeđenje, Melanija se sakrila ispod stola (FOTO, VIDEO)
Danas pre 22 minutajoš 17 povezanih
Jokić očitao lekciju provokatoru, pa digao glas! Srbin poslao brutalnu poruku posle incidenta koji je šokirao planetu: "Ne kajem se!"
Kurir pre 12 minutajoš 19 povezanih
I danas protest Zborova Novog Sada zbog aktivista u pritvoru: Nova i duža blokada saobraćaja
Radio 021 pre 17 minutajoš 1 povezana
Od katastrofe do prirodnog rezervata: Kako je Černobilj oživeo bez ljudi
RTS pre 7 minutajoš 3 povezane