Povezane vesti
Dnevni horoskop za utorak, 30. mart
Moj Novi Sad 30.03.2021
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za ovaj dan. Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namerama… »
Horoskop za utorak, 30. Mart: Biku su se u srce uvukli strahovi; Vodolija mora odgovornije da obavlja poslove
Večernje novosti 30.03.2021
SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. OVAN Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je vaš… »
Vesti dana »
"Ušao sam u svlačionicu i rekao igračima - imate sat vremena da..." Selektor BiH Sergej Barbarez otvorio dušu posle debakla protiv Švajcarske: U mojim očima...
Kurir pre 5 minutajoš 13 povezanih
Horor povreda sledila celu planetu! Scene strave i užasa na Mundijalu: Jeziv start i prelom noge za suze na stadionu! Snimak nije za one sa slabim stomakom!
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih
Američko-iranski dogovor otvara pitanje čemu je služio ovaj rat: BBC urednik
BBC News pre 10 minutajoš 3 povezane
Tokom dana sunčano i toplo, posle podne u nekim delovima zemlje kiša: Najviša dnevna do 33 °C
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih