Povezane vesti
Deo Slane bare i Limana bez vode
Radio 021 30.03.2021
Pojedine ulice u Novom Sadu nemaju vode zbog radova i havarije. Bez vode će do 11 časova biti ulice Paje Krstića i Paje Radosavljevića (od Omladinske ulice do Sentandrejskog puta). Šekspirova ulica neće imati vode do 13 časova. U "Vodovodu" kažu… »
Jugovićevo u četvrtak osam sati bez vode
Moj Novi Sad 30.03.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 1. aprila, od 8 do 16 sati biti naselje Jugovićevo u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Delovi Novog Sada, Kovilja i Ledinaca bez vode
Radio 021 30.03.2021
Pojedine ulice u Novom Sadu, Kovilju i Ledincima nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Ulica Todora Toze Jovanovića bez vode će biti do 14 časova. KOVILJ Ulica Svetozara Miletića i Laze Kostića bez vode će biti do 13 časova. LEDINCI Ulica vojvode… »
Isključenja vode u Novom Sadu i okolini
RTV 30.03.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulica Todora Toze Jovanovića u Novom Sadu, dok će žitelji ulica Svetozara Miletića i Laze Kostića u Kovilju biti isključeni sa vodovodne mreže do 13 časova. Takođe, bez vode… »
Delovi Kovilja i Ledinaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 30.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti ulice Svetozara Miletića i Laze Kostića u Kovilju, a do 14 sati ulica Vojvode Sinđelića u Ledincima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Zbog radova Todora Toze Jovanovića bez vode do 14 sati
Dnevnik 30.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Todora Toze Jovanovića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Novog naselja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 30.03.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti ulica Todora Toze Jovanovića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Poverenica: Svaka žena koja prijavi nasilje treba da zna da neće ostati sama
Beta pre 43 minutajoš 33 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 1 satjoš 158 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 1 satjoš 19 povezanih
Nastava u 45 škola na području Niša skraćena je danas na 30 minuta zbog štrajka
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih