Povezane vesti
"Volim da snimam kada sam trudna": Jelisaveta Orašanin otkrila detalje iz privatnog života, evo da li planira treće dete…
Blic 30.03.2021
Glumica Jelisaveta Orašanin progovorila je o svojoj porodici, ali i karijeri. - Ako niste gledali seriju "Drim tim", odgledajte je obavezno. Ja igram pedikirku koja ništa ne radi, a to mnogo naplati imali smo slobodu da improvizujemo i sjajno smo se… »
"Volim da snimam trudna, svi me paze": Jelisaveta Orašanin otvoreno o privatnom životu, otkrila i da li planira treće dete
Večernje novosti 30.03.2021
GLUMICA Jelisaveta Orašanin progovorila je o svojoj porodici, i istakla da je deci i suprugu košarkašu Milošu Teodosiću više posvećena nego karijeri i glumi. - Trenutno sam više posvećena porodici, nego glumi, što je i prirodno. Shatila sam da volim da… »
Vesti dana »
Inspekcija na Medicinskom fakultetu posle izbora i noćnog upada policije
Vreme pre 7 minutajoš 25 povezanih
Iran i SAD blizu dogovora o kraju rata? Nakon blokada Ormuza sprema se vojna misija Starmera, Makrona i 40 saveznika; Tramp se nada istorijskom danu za Liban
Kurir pre 2 minutajoš 41 povezana
Marka Bulata žena prijavila za nasilje: Drama u domu pevača, Marija pozvala policiju
Blic pre 2 minutajoš 25 povezanih
Kodi Miler-Mekintajer na meču u Madridu izjednačio rekord Evrolige i Nika Kalatesa
Danas pre 2 satajoš 43 povezane