Повезане вести

Комшија спасао Радомира од напада ротвајлера: Раздвојио сам их, знам само да је у болници

Комшија спасао Радомира од напада ротвајлера: Раздвојио сам их, знам само да је у болници

Вечерње новости 31.03.2021
ЈЕДАН од комшија Радомира Јаковиљевића који се опоравља у Општој болници Крушевац након задобијених тежих повреда главе и тела када су га у дворишту напали пси у власништву породице, кратко је прокоментарисао да је успео да… »
Радомира (75) умало растргли пси: Познато у каквом је стању човек кога су изуједали ротвајлери

Радомира (75) умало растргли пси: Познато у каквом је стању човек кога су изуједали ротвајлери

МЕШТАНИН Бошњана код Варварина, Радомир Јаковљевић (75), који је теже повређен када су га напала два пса-ротвајлера у његовом дворишту у селу Бошњане, није витално угрожен, а након брзе реакције лекара Опште болнице Крушевац… »
Детаљи ужаса код Варварина: Ево ко је старац кога су напали ротвајлери

Детаљи ужаса код Варварина: Ево ко је старац кога су напали ротвајлери

МЕШТАНИН кога су тешко повредила два ротвајлера у власништву његове породице је Радомир Јаковљевић-Која(75), мештанин села Бошњане код Варварина, сазнају “Новости”. Он се и иначе, према информацијама “Новости”, врло тешко… »

Вести дана »